18 / 04 / 2024

Çok yakında hizmete girecek! İphone'nuzdan yakında bunu yapabileceksiniz! 

Çok yakında hizmete girecek! İphone'nuzdan yakında bunu yapabileceksiniz! 

 Bir sonraki iPhone sonunda ters şarjı destekleyebilir. iPhone 12'den bu yana başlatılan gelişmelere rağmen Apple, iPhone 11'den başlayarak bu proje  üzerinde çalışıyor ancak tamamlayamadı.



Ancak kullanıcı arayüzünün altında çok daha karmaşık ve gerekli bir yazılım paketi vardır. Ters şarjın gerçekleştirilmesi için gereken teknolojinin en azından bir kısmının iPhone 12'den beri Apple iPhone'larda mevcut olduğu göz önüne alındığında , bu bölüm çok daha önemli görünüyor. En azından, Apple'ın ABD FCC'ye verdiği bir belgenin durumu bu.

Ancak 9to5mac'ın kaynaklarına göre Apple'ın ortaya koyduğu gereksinimler karşılanmazsa en azından iPhone 11'in çıkışından bu yana üzerinde çalışılan bu proje daha da ertelenebilir. Cupertino şirketi, ters şarjın neden olduğu sıcaklık ve yavaş şarj oranıyla özellikle mücadele ederdi.

Çok yakında hizmete girecek! İphone nuzdan yakında bunu yapabileceksiniz! 

Kayıt için Kablosuz Güç Konsorsiyumu, Apple'ın çalışmalarının kısmen yılın başında Las Vegas'ta düzenlenen CES sırasında Qi kablosuz şarj standardının ikinci neslini geliştirmek için kullanılacağını ortaya koydu.

Bir işten çıkarma patlaması da Disney'den! 7.000 kişi işsiz kalacak

Spotify yeni özelliğini sunacak! Artık bunu yapabileceksiniz

Arçelik'ten büyük kampanya! Seçili ürünlerde 1.599 TL indirim fırsatını kaçırmayın


Geri Dön