16 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 20 bin aileye elektrik desteği!

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 20 bin aileye elektrik desteği!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan elektrik desteği ile ilgili yaptığı açıklamada, "50,4 milyon liralık ilave kaynakla 20 bin aileyi daha elektrik desteği kapsamına alıyoruz." dedi.



Dünyadaki değişimlerin ekonomide de yeni yaklaşımları, yeni çözümleri, yeni politikaları gerektirdiği gerçeğini ilk gören ülkelerden biriyiz. Türkiye'nin izlediği bu yol şimdi birçok ülke tarafından konuşulmakta, değerlendirilmekte, yavaş yavaş uygulanmaya başlanmaktadır. Bir asırlık, yarım asırlık çözümleri, ülkemize tek hakikat, tek kurtuluş yolu olarak dayatanlar da elbette bir gün efsunlu uykularından uyanacaklardır. Biz o güne kadar inşallah ülkemizi her alanda olduğu gibi ekonomide de hak ettiği seviyeye getirmiş olacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 20 bin aileye elektrik desteği!

Elektrik desteği ile ilgili de açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:  "Bu kapsamda ülkemizde son 3 senede yıllık ortalama 2,1 milyon haneye toplamda 6,4 milyar lira kaynak tahsis edilmiştir. Elektrik desteği programının kapsamını, kronik hastalığı sebebiyle cihaz kullanan, maddi imkanı yetersiz vatandaşlarımızın elektriğe erişiminde sıkıntı yaşamalarının önüne geçecek şekilde genişletiyoruz. Bu şekilde 50,4 milyon liralık ilave kaynakla 20 bin aileyi daha elektrik desteği kapsamına alıyoruz. Kömür yardımı alan hanelerden isteyenlerin bunu doğal gaz olarak da kullanabilmelerini sağlayacak düzenleme tamamlandı. Doğal gaz desteğinden yaklaşık 4 milyon hane yararlanacak. Sosyal destek yelpazesini genişleten bir başka çalışmayı da bitirmek üzereyiz. Tüm bu hususların da milletimize hayırlı olmasını diliyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 4 milyon aileye elektrik desteği!

Memur ve emekliye ek zammı içeren teklif yasalaştı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhtar maaşlarına zam müjdesi!

Asgari ücretliye müjde! Maaşınıza haciz konulamayacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kur ve faiz müjdesi!

2022 sonunda dolar beklentisi 16,13 TL!

Bitcoin için kritik tarih belli oldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön