25 / 04 / 2024

Dolar devri sona eriyor! Elinde doları olanlar...

Dolar devri sona eriyor! Elinde doları olanlar...

Milyonların yakından takip ettiği küresel rezerv para birimi olan doların artık kullanılmayacağı, dolar devrinin sona ereceği yerine ise kripto paraların geçeceği söyleniyor...



Milyonların yakından takip ettiği küresel rezerv para birimi olan dolar da sona gelindiği söyleniyor. Doların artık  kullanılmayacağı, dolar devrinin sona ereceği yerine ise kripto paraların geçeceği iddia ediliyor. Araştırmacı yazar Murat Akan, doların artık kullanılmayacağını ve yerine kripto paraların geçeceğini söyledi.

Yeniakit Gazetesi'nde yer alan habere göre; araştırmacı yazar Murat Akan, Youtube kanalında çok önemli kritik açıklamalarda bulundu.

Dolar devri sona eriyor! Elinde doları olanlar...

Murat Akan, dolar devrinin artık sona geldiğini söyledi ve şunları ekledi: "Dolar 1944’teki anlaşma ile küresel para oldu. Fakat her yüzyılda bir küresel paranın değiştiğini görüyoruz. Son günlerde yapılan tartışmalarda ABD dolarının bu gücünü kaybettiği ve yerine kripto paraların geçeceği belirtiliyor. ABD Ordusu artık doları koruyamaz hale geldi. Doların rezerv para olmaktan çıkması başka bir paranın gelmesi küresel sistemi kökünden değiştirecek. Elinde olanlar ne yapacağız, diye soruyor. Bu hemen yarın olacak bir durum değil. Malum süreçten kaynaklı bu konu gündeme gelemiyor, devletler bir araya gelemiyor. Ama yaz aylarına doğru gündeme gelecek. Çin kendi dijital parasını yaptı. Bazı bölgelerinde kullanmaya başladılar. Ama ABD buna karşı çıkıyor. Buna baskı yapıyorlar. IMF’nin dijital parası da çıktı. Şu an küresel rezerv para olması beklenen para olarak kripto para yani Bitcoin’in olacağı düşünülüyor" 

Goldman Sachs'tan korkutan dolar tahmini! Mart'ta....

Altın ve petrol fiyatları fırladı!

Döviz kurlarında son durum!

Altın fiyatları tırmanışa geçti! Fiyatlar ne olacak?

Bitcoin'i neler bekliyor? Kripto paraların devi değerlenecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön