20 / 04 / 2024

Dolar yıl sonunda 25-30 TL olursa öpüp başınıza koyun! Selçuk Geçer'den kritik açıklama

Dolar yıl sonunda 25-30 TL olursa öpüp başınıza koyun! Selçuk Geçer'den kritik açıklama

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası faiz kararı gündemde yer alırken Selçuk Geçer'den kritik açıklama geldi: ''Dolar yıl sonunda 25-30 TL olursa öpüp başınıza koyun'' diyen Geçer yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı...



DOLAR YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Ekonomis Selçuk Geçer açıklamalarına başlamadan önce dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararını değerlendirdi. 

Ardından Fed faiz kararlarına değinen Geçer, üs tüste 75 baz puan artışına giden FED'in geri fren yapacağını ve faiz konusunda kısmaya gideceğini söyledi. 

Son zamanlarda yaptığı açıklamalarda insaların dolara olan taleplerinbin azaldığına altına ise talebin yüskeldiğini söyleyen Geçer, doların yükseliş oranıyla gram altın da yükselecek dedi ve altın için rakam açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön