18 / 04 / 2024

Emekliye zamlı maaşlarda son dakika! Kime ne kadar zam yapılacak?

Emekliye zamlı maaşlarda son dakika! Kime ne kadar zam yapılacak?

Ocak'ta emekli vatandaşları dört gözle beklediği zamlı maaşlarını aldı. 1 Ocak-30 Haziran dönemi için yapılacak yükseliş de yüzde 5'ten yüzde 7.5'e çıkarıldı.Peki, emekliye ek zam ne zaman yatacak? Hangi meslekten emekli olanlara ne kadar zam yapılacak? 



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, harp ve vazife malullerinin 2021 yılı ek ödemeleri ile emekli sandığı çerçevesinde emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların Ocak 2021 zam farklarının ödenmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Emekliye zamlı maaşlarda son dakika! Kime ne kadar zam yapılacak?

Buna göre, emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların 1 Ocak 2022'den itibaren geçerli olacak şekilde aylıklarında meydana gelen fark tutarları da 27 Ocak tarihinde ödenecek. 

Ödemeler, aylık almakta oldukları banka ve PTT şubelerindeki hesaplarına gerçekleştirilecek.

Bakan Derya Yanık açıkladı: Destek ödemeleri artırıldı!

Asgari ücretin üzerinde çalışanlar dikkat! Maaşlar nasıl hesaplanacak?

3600 ek gösterge için kritik tarih belli oldu! Emeklilik için bekleyenler dikkat!

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren kararda şok gelişme! Bu vergiler...

İşçilere ödemeler yarın yapılıyor! 2.168 lira ceplerine girecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön