20 / 04 / 2024

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüş fiyatları ne kadar? İşte 14 Ağustos 2022 gümüş fiyatları!

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüş fiyatları ne kadar? İşte 14 Ağustos 2022 gümüş fiyatları!

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki son durumu ilgiyle takip ediyor. Gümüş fiyatları sene başından bu yana kötü bir yıl geçirirken; bundan sonraki seyrinin nasıl olabileceği merak konusu… İşte 14 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...



GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? 14 AĞUSTOS 2022 GÜMÜŞTE SON DAKİKA

Yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan gümüş fiyatları yurt içi piyasalarda yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.

Gümüş fiyatları bugün alış fiyatı 11,99 TL, satış fiyatı ise 12,50 TL bandında işlem görüyor. Ons gümüş fiyatı da bugün 20,82 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Doları bırakın Euro'ya bırakın! Son durum şok edecek, fırtınalar koptu! İşte güncel euro/TL kuru...

Altın fiyatlarında son dakika! Gören inanamadı! 1 gram bile altınınız varsa acilen bakın! 14 Ağustos 2022 altın fiyatlar

PTT'den yeni kampanya! Bankaların önünde sıra oluştu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön