16 / 04 / 2024

2017 kentsel dönüşüm kira yardımı

2017 kentsel dönüşüm kira yardımı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2017 yılı kentsel dönüşüm kira yardımlarını geçtiğimiz ay açıkladı. Kentsel dönüşüm kira yardımı 2017 minimum 535 TL, maksimum 860 TL olarak ödenecek..

2017 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

2017 yılında verilecek kira yardımları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki, 2017 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

İmar barışı kentsel dönüşüm alanlarını kapsıyor mu?

Yapı Kayıt Belgesi, 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. Peki, imar barışı kentsel dönüşüm alanlarını kapsıyor mu?

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan  Sur Yapı Antalya projesi 19 bin konut, home ofis ve dükkandan meydana geliyor. İşte Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017...

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Kentsel dönüşüm rant sistemi haline gelmemeli!

Bugün kapılarını açan CNR Emlak 2017 Fuarı'nda eş zamanlı olarak gerçekleşen CNR Emlak Zirvesi'nde konuşan Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, kentsel dönüşümün önemli bir proje olduğuna dikkat çekerek, bu projenin rant sistemi haline gelmemesi gerektiğini söyledi..

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 2 Aralık'ta başlıyor!

“Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı” 2 Aralık 2017 den itibaren İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde Cumartesi-Pazar günleri dersler olacak şekilde başlıyor.

Kentsel dönüşüm ek emsal artışı 2017!

Yeni İmar Yönetmeliği'nin yürürlüğe girmesi ile kaybolacak kentsel dönüşüm ek emsal artışı, yönetmelikte yapılan düzenleme ile kalıcı oldu..

Birlik Grup Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Cevatpaşa Şubesi açıldı!

Birlik Grup Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Cevatpaşa Şubesi 25 milyon TL sermaye ile 21 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm müteahhitleri buluştu!

Kayseri'de Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2017 ve 2018 yılı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yer alan Kazımkarabekir, Küçükali ve Anbar semtlerindeki Kentsel dönüşüm Binaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Kentsel dönüşüm kira yardımı sorgulama 2017!

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli binası yıkıldıktan sonra Bakanlığın kira yardımına başvuruda bulunan hak sahipleri sonucu sorgulama yaparak öğrenebiliyor.

Kentsel dönüşüm itiraz dilekçesi 2017!

Kentsel dönüşümde riskli yapı tespitine bir dilekçe ile itiraz edilebiliyor. İşte kentsel dönüşüm itiraz dilekçesi 2017..

2017 kentsel dönüşüm kira yardımı Haberi

2017 kentsel dönüşüm kira yardımı

Kentsel dönüşüm kira yardımı bedelleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıkladı. Kentsel dönüşüm kira yardımı 2017 minimum 535 TL, maksimum 860 TL olarak ödenecek.


Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında riskli binasını anlaşma yolu ile yıkan malikler, Bakanlık tarafından sağlanan kira yardımına başvurabiliyor. Kira yardımını maliklerin yanı sıra kiracı ve sınırlı ayni hak sahipleri de defaten alabiliyor.


Kentsel Dönüşüm Kira Yardımı 2017İllerMalik (Aylık)