20 / 04 / 2024

2018 kira garantili konut projeleri

2018 kira garantili konut projeleri

İnşaatta 5 yılı aşan faizsiz konut satışlarının yanı sıra son dönemde kira garantili projeler öne çıktı. İstanbul’un ardından İzmir’e de uzanan getiri garantili anlaşmalı satışlar bir yıla kadar uzuyor. 

MülkPay Sistemi ile gayrimenkule erişim kolaylaşacak!

İnşaat sektörünün İzmir’deki güçlü temsilcileri arasında yer alan Sirius Yapı, Türkiye'de ilk defa hayata geçirdiği paylaşımlı mülkiyet sistemi MülkPay ile kira garantili, tapulu ve uygun fiyatlı konut yatırımı imkanı sunuyor.

KYK'ya kiralanan bazı yurtlar, 'kira garantili' denilerek satılıyor!

Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı bazı yurtların emlak sitelerinde “kira garantili KYK yurdu” denilerek satışa sunulduğu belirlendi. İşte ayrıntılar...

Sirius Florida'da 660 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörünü yeni bir yatırım modeliyle hareketlendirmeyi hedefleyen Sirius Yapı, uygun ödeme koşullarıyla ortak tapulu, kira garantili bir yatırım fırsatı için düğmeye bastı.

İngiltere'de Türk yatırımcılar için konut projeleri yapılıyor! 25 yıl boyunca yıllık yüzde 10 kira garantili!

İngiltere, Türk vatandaşlarına banka ve borsaya alternatif bir yatırım aracı sunuyor.  Deutsche Bank, UBS gibi yatırım bankaları tarafından toplu olarak alınan özel emlak projelerinden artık perakende satış işlemleri de yapılmaya başlandı.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Folkart'tan müthiş fırsat! Ticari alanlarda kira garantisi!

Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler üreten Folkart Yapı, kira garantili ofis ve ticari alanlarını satışa çıkardı.

Shantigo Karavan, kira garantili karavan satışını başlatıyor!

Türkiye’de karavan sektöründeki canlılık ekonomiyi de hareketlendirdi. İstanbul’da karavan kiralama ve satışı yapan Shantigo Karavan, kira garantili karavan satışını hayata geçirdi.

Türklere Amerika'da konut sahibi olma fırsatı!

Amerika'nın emlak broker'larından International Realtors Group ile Cengiz Bayırlı'nın kurucusu olduğu Property Invest USA şirketi birleşti. Birleşmeyle birlikte portföyü çoğaltan ortaklar, Türk yatırımcılara cazip fiyatlı ve üç yıl kira garantili ev satın alma imkanı sunuyor.

International Realtors Group'tan Baltimore'da kira garantili gayrimenkuller!

TÜRK iş ve sanat dünyasından pek çok ünlü isme Miami'de emlak brokerliği yapan International Realtors Group yatırımlarına kiracı ve geri alım garantili konutlar satıyor...

Karadağ Verde di Oliva'da 425 bin TL'ye 2 yıl kira garantili ev ve oturum fırsatı!

Karadağ’ın gelişen şehri ve İtalya’ya açılan kapısı Bar şehrinin Dobra Voda koyunda denize 500 metre uzaklıkta yükselen Verde di Oliva projesinde 425 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Manzara Adalar'da 2 yıl kira garantili kampanya!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle Kartal'da yükselen Manzara Adalar'da peşin ödemede yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede, anlaşmalı bankalardan yüzde 0,79 faiz oranıyla konut kredisi avantajına ek olarak iki yıl boyunca koşulsuz kira alma kampanyası da başlatıldı...

289 bin liraya Karadağ’da 2 yıl kira garantili ev fırsatı!

Karadağ’da Türklerin emlak yatırımı 2018’de 2017 yılına göre 22 kat artarak 16 milyon Euro oldu. Bu yıl de benzer rakamların oluşacağı düşünülüyor.

NEF Çekmeköy'ün ticari alanları yarın satışta!

NEF Çekmeköy'de kira garantili ticari alanlar yarın satışa çıkarılıyor. NEF Çekmeköy projesi Türkiye'nin önde gelen okullarına komşu konumda hayata geçiriliyor.

2018 kira garantili konut projeleri Haberi

2018 kira garantili konut projeleri

Karar Gazetesi'nden Hamide Hangül'ün haberine göre; Türk inşaat sektöründe markalı konut üreticileri, milyarlarca liralık yatırımlarla inşa edilen konut projelerinde tüketici talebini canlı tutmak için birbirinden cazip tutmak adına yeni kampanyalara başlıyorlar. 

Sektörde uzun vadeli faizsiz ev satışlarının yanı sıra, son dönemde kira garantili sözleşmeler de öne çıkmaya başladı. İstanbul’da Beylikdüzü, Kartal ve Fikirtepe gibi bölgelerde yoğunlaşan garantili kira getirileri, DAP Yapı’nın projesiyle İzmir’e de uzanmış durumda. 

Bu tür satışta aylık bin 500 liradan başlayan kira getirileri 6 bin liraya kadar yükseliyor. Söz konusu garanti bir yıl boyunca uygulanıyor. Kira garantili satış yapan markalı üreticilerden biri Babacan Yapı. Firma, Beylikdüzü’nde yükselen Babacan Palace’ın yanı sıra Babacan Prime Suits projesinde yatırımcılara bin 500 ile 2 bin TL arasında kira garantisi veriyor. Kampanya ile...