29 / 03 / 2024

3. havalimanı son durumu 2018

3. havalimanı son durumu 2018

3. havalimanı için dünyaya ‘Vay be! Türkler yaptı’ dedirtmeyi başaracaklarını dile getiren İGA İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu, “2023’te yolcu sayısı açısından 100’ler kulübüne gireriz. Yani, yıllık 100 milyon yolcuyu yakalarız” dedi. 

Sani Şener: Biz ‘3. havalimanında yokuz’ diye kıskançlık kesinlikle yok!

Atatürk Havalimanı'ndaki son röportajını veren TAV İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "Biz ‘3. havalimanında yokuz’ diye kıskançlık kesinlikle yok. Biz iş adamıyız, TAV bundan sonra da devam edecek" dedi...

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı ne zaman açılacak?

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar son gaz devam ediyor. Vatandaşların açılışını dört gözle beklediği projenin 2019 yılının sonunda açılması planlanıyor.

3. havalimanı bağlantı yolları tamamlandı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, Marmaray, Avrasya Tüneli derken, dünyanın gözü şimdi de 3. Havalimanı'nda. Peki 3. havalimanı inşaatında son durum ne?

3. havalimanı tarihi sefer öncesi havadan görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın içinde olacağı uçak Türkiye'nin en önemli dev projelerinden İstanbul'un 3. havalimanına yarın inmesi bekleniyor. 3. havalimanında son durum havadan görüntülendi.

3. havalimanında inşaat son sürat devam ediyor!

3. havalimanı inşaatı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 3. havalimanında ana terminal binası çatısı tamamlanırken, ince işçiliği kalan çatı montajında işçiler çalışmalarını sürdürüyor. 

AB'den 3. havalimanına övgü: Gurur duymalısınız!

Avrupa Komisyonu'nun Ulaştırmadan Sorumlu Üyesi Violeta Bulc, İstanbul ziyaretinde 3. havalimanı ile ilgili, "3. Havalimanıyla gurur duymalısınız. Son teknolojiyle donatılmış çok büyük bir havalimanı gerçekten. Yapımı takdire şayan" dedi...

3. Havalimanı'nda 26 Şubat sürprizi!

Dünyanın en büyük havalimanlarından biri olması beklenen 3. Havalimanı'nda sona yaklaşılıyor. Dev Havalimanına Şubat ayının son haftasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sürpriz bir uçuş olabilir.

Halkalı-3. havalimanı metro ihalesi ne durumda?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Halkalı-3. havalimanı metro ihalesinin son durumu hakkında bilgi verdi...

3. Havalimanı kulesi havadan görüntülendi!

İnşaat çalışmaları tamamlandığında 200 milyonu aşan yıllık yolcu kapasitesine sahip olması planlanan 3. Havalimanı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. 

3. Havalimanı'nın son hali görüntülendi!

İnşaat çalışmalarına hızla devam edilen ve ilk etabı 29 Ekim 2018 tarihinde açılması planlanan 3. Havalimanı'nın son hali görüntülendi. Uçak bileti fiyatlarının yeni havalimanı ile birlikte büyük oranda düşmesi bekleniyor.

3. Havalimanı, 3 Katlı İstanbul Tüneli'nde son durum!

3. Havalimanı, Kanal İstanbul, 3 katlı İstanbul Tüneli gibi dev projelerde gelişmeler neler? 3. Havalimanı’nın ismi ne zaman açıklanacak? Nasıl belirlenecek? İşte tüm soruların cevapları..

3. Havalimanı son teknolojiyle korunacak!

2018’de açılacak olan Yeni Havalimanı sensörlü kameralar ve radarların yer aldığı son teknolojiler ile korunacak. Pilot uygulaması Antalya’da gerçekleştirilecek olan proje için turizmciler, “Çok doğru bir hamle. Bu yatırımlar turistin güvenini artırır” dedi.

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı inşaatında son durum!

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 3. Havalimanını şehir merkezine bağlayacak olan metro hattının ilk etabının 2018 yılında, ikinci etabnın ise 2021 yılında açılması planlanıyor.

3. havalimanı son durumu 2018 Haberi

3. havalimanı son durumu 2018

Sabah Gazetesi köşe yazarlarındna Şeref Oğuz bugünkü köşesinde  İGA İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu'nun İstanbul yeni havalimanı hakkındaki görüşlerine yer verdi. İşte, o yazı.. 

İstanbul'da inşa edilen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırım projesi olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda açılış için geri sayım başladı.

29 Ekim 2018'de ilk fazı tamamlanacak olan proje ile havaalanı 100'ler ligine (yılda 100 milyon yolcu) adım atacak. Konuyla ilgili son değerlendirmeleri paylaşan İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu, "3'üncü havalimanı, 2025'te hane halkı gelirine 3.8-4.4 milyar dolar ek katkı yaratacak. Ayrıca Türkiye'nin milli gelirine katkısı yüzde 4.9'u bulacak" dedi.

Dünya kamuoyuna 'Vay be! Türkler Yaptı' dedirtmeyi başaracaklarını anlatan Samsunlu, yeni havalimanına ilişkin hedeflerini de paylaşarak, "İşletmeye açıldığında 3'üncü havalimanı 100 bin kişiye doğrudan yeni iş imkânı...