23 / 04 / 2024

A Design Award ödülleri

A Design Award ödülleri

İtalyan markası ISVEA, esin kaynağını alev dalgalarından aldığı yepyeni tasarımı “Flamma” ile dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A’Design Award’da bu yıl da ödüle layık görüldü.

Türk tasarımcılara İtalya'dan ödül yağmuru!

208 ülkeden 12 binin üzerinde eserin katıldığı yarışmada, 'Yılın Tasarımcısı' da dahil olmak üzere 16 ödül alan ünlü tasarımcı Hakan Gürsü ve 5 ödül alan Serel Seramik'in de aralarında bulunduğu 50'ye yakın ödül Türkiye'ye gitti.

Kale’ye A’ Design Award’dan 2 tasarım ödülü!

Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması A’ Design Award’da, 2 ayrı serisiyle ödüle layık görüldü...

Erd Design Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Design Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem İlhan tarafından kuruldu.

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Antoine Baz ve Elite Global İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Maça Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Maça Design Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Bağırgan tarafından kuruldu.

Mata Design Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mata Design Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile M. Mustafa Güvey ve Tolgay Aras ortaklığında kuruldu.

Buildly Design Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Buildly Design Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Al Saddıgh E M Madı, Mohamed A K Bennour, Mutasım Alı Abdallah tarafından kuruldu.

Panello Design İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Panello Design İç Mimarlık Limited Şirketi Bayrampaşa'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Öznur Özgan tarafından kuruldu.

Art Design, Hollanda'da mağaza açacak!

Türkiye’de kişiye özel mobilya kavramını başlatan Art Design, 2021'in ilk çeyreğinde Hollanda’da ilk yurt dışı mağazasını açmaya ve yeni bir marka kurmaya hazırlanıyor.

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

Moon Design Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!    

Moon Design Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi bugün Silivri'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Mimarlık Yıllığı Sergisi HOM Design Center'da açıldı!

HOM Design Center, “Mimarlık Yıllığı” sergisine ev sahipliği yapıyor. 70’e yakın projeyi buluşturan serginin kapıları 16 Temmuz'a kadar açık.

A Design Award ödülleri Haberi

A Design Award ödülleri

Böylece ISVEA’nın aldığı uluslararası ödül sayısı toplamda 17’ye yükseldi.Tüm dünyada en iyi tasarım ve tasarımcıları öne çıkarmak için düzenlenen A'Design Award’da geçtiğimiz yıllarda toplam 12 ödüle layık görülen ISVEA, bu yıl da İtalya’dan eli boş dönmedi.



Sanat Eseri Gibi Bir Lavabo: "Flamma"


Flamma, alev dalgalarının dansını çağrıştıran dış yapısı, geniş pürüzsüz yüzeyli yalın haznesi ve kullanım kolaylığıyla maksimum işlevsellik sağlayarak banyoları farklılaştırmayı amaçlıyor. Yarım asırdır vitrifiye seramik sektöründe tasarım odaklı ürünleriyle tüketicilerden tam not alan ISVEA, bu yeni ürünüyle adeta heykelsi bir sanat eserini banyolarla buluşturuyor. Flamma ikonik lavabo ile banyolar; modern, organik ve heykelsi formun görselliği sayesinde sanatsal bir alana dönüşüyor.


İtalyan Markaya Türk Tasarımcı


Flamma, genç Türk tasarımcı Ömer Faruk Yakupoğlu (Yatasarım) tarafından tasarlandı. İtalyan tasarımcı Ettore Giordano'nun yönettiği 10 kişilik...