20 / 04 / 2024

Açelya Apartmanı nerede

Açelya Apartmanı nerede

Ankara'da çökme riski bulunduğu gerekçesiyle kontrollü yıkımına başlanan 8 katlı Açelya Apartmanı'nın bulunduğu bölge 24 saat lazer tarayıcılarla izleniyor...

Mülkiye başmüfettişlerinden Açelya Apartmanı ile ilgili soruşturma!

Başkentte çökme riski olduğu için kontrollü yıkımına başlanan Açelya Apartmanı ile ilgili İçişleri Bakanlığınca yürütülen soruşturma devam ediyor.

Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çatısı çöktü!

Ankara'da inşaat çalışması nedeniyle 8 katlı Açelya Apartmanı'nın temelinde kayma oluşması sonucu boşaltılmıştı. Kontrollü yıkımına başlanan apartmanın çatısı büyük bir gürültüyle çöktü. Düşen parçalar sonucunda çalışmalara ara verildi.

İnşaat kazısında temeli kayan apartmanda yıkım başladı!

Ankara'da, yanına yapılan inşaatın temel kazısı sırasında temelinde kayma yaşandığı tespit edilen 8 katlı Açelya Apartmanı ve etrafında bulunan 20 bina çökme riskine karşı tahliye edildi. Güvenlik önlemlerinin alınmasında sonra binanın yıkımına başlandı.

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Açelya Kırmalı ve Serap Mar ortaklığında kuruldu.

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Foça Port'ta 1+1 konutlar 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Foça Port projesinde 1+1 konutlar peşinde 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki Foça Port projesi nerede? İşte ayrıntılar...

Aarg İç Mimarlık Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aarg İç Mimarlık Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Açelya Bölükçü tarafından kuruldu.

Ankara Açelya Apartmanı ile ilgili yeni gelişme!

Ankara'da geçtiğimiz aylarda inşaat çalışmaları sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı'nda inşaatı yapan müteahhit Süleyman A., hafriyat işini yapan firma yetkilisi inşaat teknikeri Serkan K. ile kepçe operatörü Özkan K. hakkında soruşturma başlatıldı.

Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi!

Başkent Ankara'da yer alan Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi...

Ankara Açelya Apartmanı çevresinde 7 binanın yıkımı tamamlandı!

Ankara'da inşaat çalışması sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı etrafındaki riskli yapıların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Bölgedeki 7 binanın daha yıkımı tamamlandı.

Açelya Apartmanı çevresindeki binaların yıkımı bayrama kadar tamamlanacak!

Geçtiğimiz haftalarda istinat duvarında çökme meydana gelen Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çevresinde yer alan 11 apartman için yıkım kararı alınmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Gürgen yıkım işlemlerinin bayrama kadar biteceğini söyledi.

Açelya Apartmanı çevresindeki 10 bina için yıkım kararı!

Geçtiğimiz hafta sonu istinat duvarında çökme meydana gelen Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çevresi lazer tarayıcılarla izlenmişti. İzlemeler sonucunda çevrede yer alan 10 bina için yıkım kararı alındı. 

Riskli 11 binanın maliklerine yardım müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Açelya Apartmanı ve etrafında riskli durumda bulunan binaların maliklerine yardım edileceğini açıkladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Açelya Apartmanı için müfettiş görevlendirdi! 

Çankaya'da geçtiğimiz hafta sonu istinat duvarı çöken Açelya Apartmanı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık apartmanda yaşanan ihmaller için müfettişleri görevlendirdi. 

Açelya Apartmanı'nın bulunduğu bölge 24 saat lazer tarayıcılarla izleniyor!

Ankara'da çökme riski bulunduğu gerekçesiyle kontrollü yıkımına başlanan 8 katlı Açelya Apartmanı'nın bulunduğu bölge 24 saat lazer tarayıcılarla izleniyor...

Murat Kurum'dan Açelya Apartmanı açıklaması! 

Çankaya'da istinat duvarı çöken Açelya Apartmanı hakkında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, olayda büyük ihmal olduğunu ve bununla ilgili cezai süreç yürütüleceğini dile getirdi. 

Açelya Apartmanı nerede Haberi

Açelya Apartmanı nerede

Ankara'da çökme riski bulunduğu gerekçesiyle kontrollü yıkımına başlanan 8 katlı Açelya Apartmanı'nın yer aldığı bölgedeki kayma riski ve hareketlilik lazer tarayıcılarla 24 saat takip ediliyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Çankaya ilçesine bağlı İleri Mahallesi'nde arkasındaki inşaat çalışmaları sebebiyle temelinde oluşan boşluktan kaynaklı çökme riski bulunan apartmanın kontrollü olarak  yıkılmasına yönelik 10 Nisan'da başlatılan çalışmalar devam ediyor.

"Makaslama" yöntemiyle 8 katlı binanın 6 katındaki yıkımın ardından çalışmalar, Açelya Apartmanı'nın yakınındaki binalardaki eşyanın tahliyesi için bir süre durduruldu. Çevredeki apartmanlardan eşyasını taşıyan vatandaşlara belediye ekipleri vinç, kamyonet ve personel desteği veriyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri, Açelya Apartmanı'nın yakınındaki binaların temelinde kayma olup olmadığını, herhangi bir hareket yaşanıp yaşanmadığını 24 saat süresince lazer tarayıcılarla izliyor. Alınan raporlar anlık şekilde bölgede oluşturulan merkeze...