20 / 04 / 2024

Adanada Belediye evleri kentsel dönüşüm

Adanada Belediye evleri kentsel dönüşüm

Sampaş A.Ş. uzmanlarınca hazırlanan ve 6 milyar TL'lik bir değerin oluşacağı planlanarak hayata geçecek projede, toplam 13 bin adet konut ve iş yeri bulunuyor.

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Ekrem İmamoğlu’ndan evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı yaparak, bina sahiplerini cesur olmaya ve pratik hamleler yapmaya davet etti.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Erguvan Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tamamlandığını dile getirerek evlerin Haziran sonunda teslim edilecek. 

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Diyarbakır'da mola evleri inşa ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, kentte engelli vatandaşlar için mola evleri inşa edileceğini açıkladı. 

Ankara Köy Evleri'nde teslimler başladı!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nde proje teslimleri başladı.

Üsküdar Erguvan Evleri kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Güzeltepe Birlik Camii’nin hemen altında sürdürülen “Erguvan Evleri” kentsel dönüşüm projesine ilişkin, “30 yıl sonra yaptığımız imar ile çok güzel bir fırsat yakaladık" dedi...

Ankara'da öğrenci evleri ve iş yerlerine Nisan ayında fatura yansıtılmayacak!

Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, öğrenci evleri ve iş yerlerine Nisan ayında fatura yansıtılmayacağını duyurdu.

Ordu’daki Belde Evleri’nin yıkım çalışmaları başladı!

Ordu Altınordu’daki Belde Evleri Projesi için yıkım kararı alındı. Bu kapsamda yıkım çalışmaları başlatıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

Adanada Belediye evleri kentsel dönüşüm Haberi

Adanada Belediye evleri kentsel dönüşüm

Adana'nın Çukurova ilçesinde, 1078 dönüm alan üzerine yapılacak olan ve 13 bin konut ve iş yerinin yer aldığı 6 milyar liralık değeriyle Cumhuriyet tarihi boyunca Adana'ya yapılan en büyük yatınm olan Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi, 1. Çukurova Yapı Zirvesi'nde tanıtılacak. Kooperatif ve belediye toplu konut sistemiyle düşük maliyet gözetilerek düşük kalite ve depreme dayanıksız, olarak üretilen Çukurova ilçesindeki Belediye Evleri Mahallesi, yapıldığı dönemin şartları ve yıllar içerisinde yaşanan depremlerin etkisi ile şehir için sorun oluşturmaya başlayınca kısa bir zaman önce kentsel dönüşüm projesi başlatıldı. Sampaş A.Ş. uzmanlarınca hazırlanan ve 6 milyar TL'lik bir değerin oluşacağı planlanan proje, toplam 1078 dönüm alan üzerine yapılacak. 



Akıllı kent olarak planlanarak hayata geçecek projede, toplam 13 bin 2 adet konut ve iş yeri...