29 / 03 / 2024

Afyon Çimento faaliyet raporunu açıkladı

Afyon Çimento faaliyet raporunu açıkladı

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş., 3 aylık faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait faaliyet raporu...

Deprem bölgesindeki hazır beton ve çimento firmalarına 37,8 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerin gerçekleştiği bölgede hazır beton ve çimento sektöründe faaliyet gösteren firmalara 37,8 milyon TL ceza uygulandığını belirtti.

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Çimento sektöründe 2021'in ilk yarısında neler yaşandı?

Çimento sektörünün çatı örgütü TÜRKÇİMENTO tarafından, 2020 Faaliyet Yılı 63. Genel Kurulu, Ankara’da düzenlendi. Genel Kurula sektörün yüzde 94’ünü temsil eden çimento üreticileri katılım gösterdi. 

Çimento sektörü ihracata yöneldi!

Bursa Çimento Genel Müdürü Osman Nemli, iç pazarda yaşanan daralma sonucunda sektörün ihracatta faaliyet göstereceğini açıkladı. Nemli, Bursa Çimento olarak yeni pazarların da etkisiyle ihracat oranlarını yüzde 10’un üzerine çıkacağını ifade etti.

Seza Çimento robot teknolojisi ile iş güvenliğinden ödün vermiyor!

Seza Çimento Fabrika Müdürü Mehmet Ali Baysal yaptığı açıklamada üretimde yüksek kalite felsefesiyle faaliyet gösterdiklerini ve çalışanları için güvenli bir iş ortamının tesisinin birincil öncelikleri olduğunu söyledi.

Seza Çimento Elazığ'da üretime başladı!

Doğu Anadolu'da Türkiye’nin ilk çevreci fabrikası olarak faaliyet gösteren Seza Çimento, 25 kilogramlık torba çimento üretimini yaptı. 

Afyon Çimento hisseleri, arsa satış beklentisiyle yükselişte!

Afyon Çimento hisseleri arsa satış beklentisi ile yükselişte. Şirket hisseleri 6.55 TL'den 9.16 TL'ye kadar hızla yükseldi. Bu seviyeden cuma günü 6.90 TL'ye kadar geri çekilen hisse de bugün yine ataklar görülüyor.

Afyon'daki eski çimento fabrikasına yeni proje yapılacak!

AFYONKARAHİSAR'DA çimento fabrikasının bulunduğu alanda imar plan değişikliğine gidildi.Başkan Çoban 25-20 ve 15 metre olacak şekilde yolları tasarlanan bölgede 10 kata kadar yapı yapılabileceğini bildirdi.

Afyon Çimento Fabrikası'nın imar planında değişikliğe gidildi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Çimento Fabrikası'nın bulunduğu alanda imar plan değişikliğine gidildiğini söyledi. Başkan Çoban, "Alanda imar yapılanması titizlikle gerçekleştirilecek. Bölge yeni bir Karaman Mahallesi olmayacak" dedi.

Afyon Çimento'nun Güvenevler'deki fabrikasının imar planı değişti!

Afyon Çimento Sanayi'nin Güvenevler'de yer alan ve faaliyetine son verdiği fabrikasının imar planı konut ve ticari imara dönüştürüldü.

Nuh Çimento 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Nuh Çimento 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Çimentaş İzmir 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Çimentaş İzmir Çimento tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre Çimentaş İzmir 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Akçansa Çimento 2015 yılı faaliyet raporu!

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte faaliyet raporu...

Afyon Çimento faaliyet raporunu açıkladı Haberi

Afyon Çimento faaliyet raporunu açıkladı


Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait faaliyet raporu için