25 / 04 / 2024

Ağva kültür merkezi  inşaatı son durum

Ağva kültür merkezi  inşaatı son durum

Şile Belediyesi, Ağva  Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatı hızla yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa'da inşa edilen kültür merkezi tamamlanıyor. Toplam 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 5 bloktan meydana gelecek projede kaba inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Hasanpaşa gazhanesi kültür merkezi oluyor!

Tarihi Hasanpaşa gazhanesi, İBB tarafından kültür merkezi olarak halka açılıyor. Güryapı tarafından başlanan çalışmanın 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Pamukkale'de kültür merkezi inşaatı yükseliyor

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen kültür merkezi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projenin yüzde 80'inin tamamlandığı açıklandı.

Kadıköy Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi yarıyıl tatilinde çocuklara karne hediyesi olarak Çocuk Kültür Merkezini hizmete açtı. Çocuklar sömestri tatili boyunca Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek onlarca etkinlikten ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Gaziosmanpaşa Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hayata geçireceği Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor.

Gaziosmanpaşa Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki kültürel aktivitelerin merkezi olacak Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatına başladı.

Niğde Ömer Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir için memleketi Niğde’de inşa ettiği Kültür Merkezi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Beylikdüzü Kültür Merkezi Ekim'de açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi 1. Oturumu gerçekleşti. Toplantıda Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin Ekim ayında hizmete açılacağı belirtildi.

Çayırhan Kültür Merkezi açılışa hazır!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 10 senedir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi'ni açılışa hazır hale getirdi.

Bursa Osmangazi'ye kültür merkezi, cami ve meydan projesi!

Bursa Osmangazi Demirtaş Mahallesi'nde inşa edilen kültür merkezi, cami ve meydan projesinde sona gelindi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Demirtaş Mahallesi’ndeki yatırımları inceledi.

Sancaktepe Bad-ı Saba Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Sancaktepe Belediyesi Hayırsever iş adamlarının desteğiyle hayata geçirdiği Bad-ı Saba Kuran ve Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Ağva kültür merkezi  inşaatı son durum Haberi

Ağva kültür merkezi  inşaatı son durum

Şile'nin en büyük mahallelerinden biri olan Ağva için hayata geçirilmesi planlanan Ağva Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi. 

Şile Belediyesi'nde yer alan habere göre; törende Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya‘nın konuşmalarının ardından yapılan dua ile temel atma butonuna basıldı.

Törene Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Şile Belediye Başkanı  İlhan Ocaklı, İl Bank Bölge Müdürü Muhammet Ferit yüksel, ilçe Jandarma Komutanı ve ilçe Emniyet Müdürü ile personelleri, kamu kurum amirleri, muhtar ve siyasi parti temsilcileri katıldı. 

1250 metrekare alana sahip olan kültür merkezi içerisinde belediye hizmet birimleri ve sosyo kültürel alanlar olarak iki alana ayrılacak. Ek hizmet binası ise 750 metrekare inşaat alanına sahip olacak. 
 

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu konut fiyatlarını nasıl...