27 / 04 / 2024

Ahmet Akın Kuzey Marmara Otoyolu açıklaması

Ahmet Akın Kuzey Marmara Otoyolu açıklaması

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimlerindeki olağanüstü ek maliyet artışlarını sahiplenen olmadı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, konuya ilişkin konuştu.

Ahmet Akın'dan Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcı Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Nakkaş-Başakşehir kesimine ilişkin açıklama yaptı.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

1 ayda oturum izni alınan o ülkeye Türk akını!  40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor!

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'e Türk akını hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre ülkede oturum izni almak için 5 bin Euro sermayeli şirket kurmak ya da 40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor. 

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Ahmet Akın Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Ahmet Akın Yapı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akın tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul inşaatının son durumuna ilişkin önerge verildi!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu inşaatıyla ilgili soru önergesi verdi. 

Ahmet Akın: Afyonkarahisar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Afyonkarahisar'da Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm toplantısına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın kentteki dönüşüm projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ahmet Akın'dan Kanal İstanbul'un finansmanına ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yarın temeli atılacağı açıklanan çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili ilgi çeken açıklamalar yaptı. Projenin finansmanıyla ilgili bir rapor hazırlayan Akın, Kanal İstanbul için finansman bulunamadığını belirtti.

Ahmet Akın'dan Kanal İstanbul'un maliyetine ilişkin değerlendirme!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin maliyeti ile ilgili değerlendirme yaptı.

Ahmet Akın'dan Ankara-Sivas YHT projesine ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, çalışmaların hız kesmediği Ankara-Sivas YHT projesiyle ilgili rapor hazırlayarak projenin detaylarına ilişkin konuştu. Proje için 14 senede içinde 6 defa açılış tarihi duyuruldu ancak hala açılmadı.

Ahmet Akın'dan Kuzey Marmara Otoyolu açıklaması!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimlerindeki olağanüstü ek maliyet artışlarını sahiplenen olmadı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, konuya ilişkin konuştu.

Ahmet Akın'dan Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcı Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Nakkaş-Başakşehir kesimine ilişkin açıklama yaptı.

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Ahmet Akın'dan fay yasası tepkisi!

İzmir deprem bölgesinde incelemeler yapan CHP Enerji ve Alt Yapıdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yıllardır sözü verilen ‘Fay Yasası’nın halen meclis gündemine getirilmemesine, bu konuda verilen 58 araştırma önergesinin reddedilmesine tepki gösterdi.

Ahmet Akın Kuzey Marmara Otoyolu açıklaması Haberi

Ahmet Akın Kuzey Marmara Otoyolu açıklaması

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimlerindeki olağanüstü ek maliyet artışlarını sahiplenen olmadı. Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre; Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı meydana gelen ek maliyeti üstlenmedi.

YÜZDE 20 AŞILMAMALI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, 2 milyar 186 milyon 895 bin dolarlık ek maliyet artışının güncel kura göre toplam tutarın 17 milyar 830 milyon TL'ye ulaştığına dikkat çekerek, “Esnafımıza verilen toplam desteğin tutarı bile 5 milyar lira etmezken, yandaşlara tek kalemde bunun neredeyse dört katı tutarında bir maliyet artışı sağlanıyor. Bunun hesabını neden veremiyorlar? Bir projede ek maliyet artışı yüzde 50'yi geçiyorsa ortada çok açık bir rant vardır” diye konuştu.

Limak-Cengiz ortaklığı tarafından yapılan Kurtköy-Akyazı kesiminde yüzde 65.5 oranında, Kolin-Kalyon ortaklığı tarafından yapılan Kınalı-Odayeri kesiminde ek...