24 / 04 / 2024

Airbnb italya 1 euroluk ev

Airbnb italya 1 euroluk ev

Airbnb 1 Euro’luk Ev projesi için bir konut sahibi aramaya başladı. Proje kapsamında villanın içinde yaşayıp bir odasını kiralayarak ev sahipliği yapıyor, kira geliri de sağlayabiliyorsunuz.

Airbnb yasası mağdurlarından yeni düzenleme talebi!

Airbnb ve benzeri günlük konut kiralamalara dair yeni kural ve düzenlemeler 1 Ocak 2024 tarihinde resmen yürürlüğe girmişti. Geçtiğimiz akşam bu yasa kapsamına girmiş olan işletme sahipleri ve yöneticileri mega kent İstanbul’da bir araya gelerek Meclis’e gideceklerini söyledi.

1,5 TON ‘ZEHİRLİ’ DENİZ KESTANESİ İTALYA YOLCUSU!

İstilacı bilinen ve dikenleri 'zehirli' olan deniz kestaneleri avlanarak 1,5 tonu İtalya'ya ihraç edildi.

Airbnb'den İtalya'da 1 Euro'luk ev projesi!

Airbnb 1 Euro’luk Ev projesi için bir konut sahibi aramaya başladı. Proje kapsamında villanın içinde yaşayıp bir odasını kiralayarak ev sahipliği yapıyor, kira geliri de sağlayabiliyorsunuz.

İtalya'da 1 Euro'ya satılık konut!

İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki Bivona kasabasında göçlerin durdurulması için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı.

İtalya'da 1 Euro'dan satılan evlerin şaşırtan gerçeği!

İtalya'da 1 yıldan fazla süredir az nüfuslu terk edilmiş bölgelerde yer alan evleri 1 Euro'dan satışa çıkardı.2019'da Sicilya'da bu evlerden birini satın alan vatandaş ev yüzünden zor zamanlar yaşadı.  

İtalya Biccari kasabasındaki 100 ev 1 euroya satışa çıktı!

İtalyan'ın Biccari kasabasında bulunan 100 adet ev 1 eurodan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Mülklerin fotoğrafları ve haritaları yakında belediye binasının web sitesinde çevrimiçi olarak yayınlanacak.

İtalya'da çılgın proje: Evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı!

İtalya'da başkent Roma yakınlarındaki bir köyde evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan evler için, yeni ev sahiplerinin evlere restorasyon yapması şartı konuldu.

İtalya'da koronavirüssüz kasabada evler 1 dolara satılıyor!

Salgının etkisini kaybetmeye başladığı İtalya'da hayat da normalleşiyor. Ülkenin güneyindeki Calabria bölgesinde bulunan ve Kovid-19 vakasının bulunmadığı Cinquefrondi kasabasında evler 1 dolara evler satılıyor...

İtalya’da 1 dolara ev alan Amerikalılar mahsur kaldı!

İtalya’nın küçük kasabalarından 1 dolara konut satın alan Amerikalılar dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle mahsur kaldı.

İtalya Taranto'da 1 Avro'ya ev satılacak!

İtalya'da birçok küçük köy ve kasabanın uyguladığı '1 Avro'ya ev' projesi ilk kez bir şehirde başlatılacak. Projeyle, tarihi kent merkezini yeniden canlandırmak hedefleniyor... 

İtalya kasabalarındaki çok sayıda ev 1 Euro'ya satılıyor!

İtalyan kasabalarında dış göç nedeniyle tamamen boşalan kasabalardaki evler 1 euroya satılıyor.

İtalya'da bir kasaba daha 1 euroya ev satıyor!

İtalya'da "1 euroya ev" kervanı olan yerleşim yeri sayısı güç geçtikçe yükseliyor. Sicilya adasında bulunan Bivona kasabası terk edilen evler 1 euroya satılıyor.

İtalya'da 1 euroya satılık villa!

İtalya'da dünyanın neresinde olursa olsun 1 euroya villa önerisinden sonra şaşırtan karar verildi. 

Airbnb italya 1 euroluk ev Haberi

Airbnb italya 1 euroluk ev

Muhteşem bir doğanın kalbinde, minik bir İtalyan köyünde, 1 yıl boyunca, tasarımcı eseri bir villada cebinizden yalnızca 1 Euro ödeyerek yaşayabiliyorsunuz. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; villanın içinde yaşayıp bir odasını kiralayarak ev sahipliği yapıyor, kira geliri de sağlayabiliyorsunuz. Zeytin toplamak, bağcılık, İtalyanca öğrenmek de İtalya’da köy yaşamı tecrübeleri arasında yer alıyor.  

Airbnb 1 Euro’luk Ev projesi için bir konut sahibi aramaya başladı. İtalya’nın ücra köşelerini geliştirmek, eski günlerdeki altın çağına döndürmek ve turizm potansiyelini yükseltmek için, İtalyan hükümetinin başlattığı kampanya çerçevesinde, Airbnb Sicilya’nın Sambuca köyünden 1 Euro karşılığında eski bir konut almış ve program şartları gereğini yerine getirerek İtalyan mimarlar Studio Didea ile anlaşma sağlayarak 3 katlı şık bir müstakil bir konut yaptırdı.

Sambuca 2016'da İtalya’nın en...