02 / 05 / 2024

Akkuş Gayrimenkul 2018 yatırımları

Akkuş Gayrimenkul 2018 yatırımları

5. projelerine başlayabileceklerini dile getiren Akkuş Grup yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Akkuş, Yine Beylikdüzü bölgesinde proje geliştirme çalışmaları yaptığını söyledi.

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş ve Fasih Akkuş ortaklığında kuruldu.

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul, Zeytinburnu İETT Blokları'nı dönüştürecek.

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.

Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markalarından Akkuş Gayrimenkul'ün, Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı. Projede metrekare fiyatları 8 bin TL olarak belirlendi.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

Alya Marin'de hemen teslim avantajı!

Akkuş Gayrimenkul ile Lübnan’lı El Khatib Group ortaklığının temsilcisi BOSS4 Gayrimenkul’ün Beylikdüzü’nün nadide bölgesi Kavaklı’da hayata geçirdiği Alya Marin’de hemen teslim avantajı sunuluyor...

Alya Mercan'da yüzde 0,97 faiz fırsatı!

Akkuş Gayrimenkul’ün stratejik ortağı olduğu BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla Beylikdüzü- Kavaklı’da hayata geçirilen Alya Mercan projesinde yüzde 0,97 faiz fırsatı sunuluyor.

Alya Mercan lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Mercan'da lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. 

Alya Onist’te teslimler başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan projesi Alya Onist projesinde yaşam başlıyor.

BOSS4 Gayrimenkul'dan 300 milyonluk 3 yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat, 2020 yılını 300 milyon liralık 3 yeni projeyle kapatmayı hedefliyor.

Alya Onist'te inşaat çalışmaları başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Esenyurt'ta hayata geçirecekleri 250 konutluk Alya Onist ile aynı lokasyondaki Alya Onist 2 ve Alya Dolunay projelerinin inşaat çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı.

Alya Teras'ta kişiye özel ödeme fırsatı!

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan Alya Teras, yatırımcı dostu ödeme seçenekleri ile konut sahibi yapıyor.

Akkuş Gayrimenkul 2018 yatırımları Haberi

Akkuş Gayrimenkul 2018 yatırımları


İş hayatı bir valizle İstanbul’a gelişiyle başlayan Abdulkadir Akkuş, şimdi 200 milyon TL'ye yakın ciro yapan şirketler grubunun başında. Dünya gazetesinden İbrahim Ekinci, Akkuş ile şirketini ve MARİŞ faaliyetlerini konuştu. Akkuş Grup yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Akkuş, aynı zamanda Mardinli İşadamları Derneği (MARİŞ) Başkanı. İşte Ekinci'nin o yazısı...

Başlıktaki gibi... İş hayatı bir valizle İstanbul’a gelişiyle başlıyor. Şimdi 200 milyon liraya yakın ciro yapan bir şirketler grubunun başında. Grup, tekstil, kimya, inşaat konusunda faaliyet gösteriyor. İşlerinin ağırlığı (yüzde 70’i) tekstilde. Bu sektörde iki şirketi var. En büyüğü Akkuş Tekstil Sanayi. Denim ve örme konfeksiyon yapıyorlar. Mango, Zara gibi zincirlere üretimi var. “İç piyasa yok denecek kadar az” dedi Abdulkadir Akkuş.

Kimya sektöründeki faaliyetleri deterjan üretimi konusunda... İşlerinin yüzde 10’u. Çok...