25 / 04 / 2024

Alphan manas kimdir

Alphan manas kimdir

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ruşan Gürbüz, Serkan Dilbas, Yusuf Günay, Alphan Manas ve Oğuz Satıcı ortaklığında kuruldu.

Metaverse Derneği'nden ilk uyarı: Sanal arazilerden uzak durun!

Türkiye'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen Metaverse konusunda farkındalık yaratmak için Metaverse Derneği'ni kuran Alphan Manas, "Şimdi bu sanal evrenlerden arazi satın alanlar 6 kurşunla Rus ruleti oynuyorlar." dedi.

Konut arzı 2022'de artacak!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan Kasım 2021 konut satış istatistiklerini değerlendiren Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, “Geçen ay 30,5 olan toplam satışlar içinde birinci elin payı, bu ay 31,2. Bu da bize şunu gösteriyor: Konut arzı artacak, ama yavaş artacak” dedi.

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Konut satışları ivme kazandı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Müdürü Alphan Manas, TÜİK tarafından açıklanan Ekim 2021 konut satış istatistiklerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Konut satışlarının yılbaşından beri toparlanmada olduğunu belirten Manas, yabancıya konut satışına dikkat çekti.

Gayrimenkulde fiyat artışı devam edecek!

Konuta olan talep artarken üretimin olmaması nedeniyle fiyat artışı yaşanıyor. Era Gayrimenkul Ülke Başkanı Alphan Manas fiyat artışının devam edeceğini dile getiriyor. 

Alphan Manas kimdir?

ERA Türkiye Ülke Başkanlığı görevine getirilen Alphan Manas kimdir? Alphan Manas daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Fadıl Akgündüz yönetimindeki deniz taksiler çürüyor!

İstanbul'daki deniz taksi projesinde amaca ulaşılamadı. Projenin başında yer alan Teknomar Denizcilik ve Deniz Araçları İşletme A.Ş'nin yönetim kurulu başkanı Alphan Manas, "2012 yılında deniz taksi operasyonunu Fadıl Akgündüz'e devrettik. Fadıl bey döneminde operasyon durdu" diye konuştu.

Tavit Köletavitoğlu kimdir?

Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tavit Köletavitoğlu kimdir? Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi hangi alanlarda hizmet veriyor? İşte Tavit Köletavitoğlu ve Atlas Proje...

Tamer Son kimdir?

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olan Tamer Son kimdir? Tamer Son inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Tamer Son inşaat sektöründen önce, hangi görevdeydi? İşte Tamer Son'un biyografisi...

Ahmet Temeltaş kimdir?

Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş kimdir? Ahmet Temeltaş inşaat sektöründen önce, hangi sektör ile ilgileniyordu? Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi?

İlhami Akkum kimdir?

Mentor İnşaat Yönetimi’nde ortaklardan biri olan İlhami Akkum kimdir? İlhami Akkum inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Mentor İnşaat Yönetimi ortağı İlhami Akkum'un biyografisi...

Alphan manas kimdir Haberi

Alphan manas kimdir

1971'de kurulan ve 6 kıtada, 39 ülkede, 3 bini geçen ofis ve 40 binin üzerinde danışman ile hizmet sunan Era Real Estate Türkiye, 25 Kası tarihinde kapılarını açan 19. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı Bayim Olur musun’da kurumsallığı, globaldeki bilinirliği ve sağladığı fırsatlarla önemli bağlantılar kurdu. Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük franchise fuarı olan Bayim Olur musun’da A salonu, 177 numaralı stantta bulunan Era, fuarda önemli bağlantılar kurdu.

Sahil bölgelerinde artan ve Avrupa’da bilinirliği yüksek olan Era Real Estate, yabancı yatırımcının da tercih nedeni olması gerekçesiyle franchise’daki avantajını ortaya çıkarıyor. Fuarda yaptığı görüşmelerle beraber Era, 2022 yılında franchise sayısını 100’e yükseltmeyi planlıyor. Fuarda yaptığı görüşmeler sonucunda Türkiye'de franchise çalışmalarının yoğunlaşacağına dikkat çeken Alphan Manas, 2023'te 150 ofis ve 2000 danışmana...