18 / 04 / 2024

Altına dayalı kira sertifikası başvuru işlemleri

Altına dayalı kira sertifikası başvuru işlemleri

1. etap başvuruları 26 Mart ile 30 Mart tarihleri arasında alınan altına dayalı kira sertifikası 2. etap başvuruları bugün başladı. 22 ve 24 ayar altınlarla birlikte Ziraat Bankası'na müracaat edilebilecek..

Altına dayalı kira sertifikası başvuruları yarın bitiyor!

26 Mart'ta başlayan altına dayalı kira sertifikası başvuruları yarın bitiyor. Başvurular Ziraat Bankası'na yapılabilecek..

Altına dayalı kira sertifikası başvuruları bitiyor!

Yıllık yüzde 2,40 ek getiri kazandıran altına dayalı kira sertifikası için başvuru dönemi bugün mesai bitiminde sona eriyor..

Altına dayalı kira sertifikası başvuruları yarın bitiyor!

2 Ekim'de ilk etap başvurularının alınmaya başlandığı Altına dayalı kira sertifikası için son etap başvuruları yarın sona eriyor...

Altına dayalı kira sertifikası 3.etap başvuru işlemleri!

1. etap başvuruları 2-6 Ekim, 2. etap başvuruları 9-13 Ekim tarihlerinde alınan altına dayalı kira sertifikası 3.etap başvuru işlemleri bugün başladı..

Altına dayalı kira sertifikası 2. etap başvurusunda bugün son gün!

Altına dayalı kira sertifikası 2. etap başvuruları 9 Ekim'de başlamıştı, bugün sona eriyor. 3. etap talepleri ise 16 Ekim-20 Ekim tarihleri arasında alınacak...

Altına dayalı kira sertifikasında 2. etap başvuruları başladı!

Hazine tarafından yastık altında bulunan altınların ekonomiye kazandırılması için geliştirilen altına dayalı kira sertifikasında 2. etap başvuruları bugün itibariyle başladı..

Altına dayalı kira sertifikası başvuruları bugün sona eriyor!

Altına dayalı kira sertifikası uygulamasında, 1. etap başvuru dönemi bugün sona eriyor. Başvurular Ziraat Bankası şubeleri tarafından kabul ediliyor..

Altına dayalı kira sertifikası başvuru işlemleri!

Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası uygulaması bugün başladı. Peki, altına dayalı kira sertifikasına nasıl başvurulur? İşte altına dayalı kira sertifikası başvuru işlemleri..

Hazine altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı yaptığı açıklamada altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı gerçekleştireceğini duyurdu.

Hazine, altına dayalı kira sertifikası ihraç etti!

Geçtiğimiz gün 2,5 milyar dolarlık kira sertifikası ihracı yapan Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi.

Hazine altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hazine ve Maliye Bakanlığı, altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek...

Hazine, altına dayalı kira belgesi ihraç etti!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 6 ayda bir yüzde 1,15 kupon ödemeli 8.693 kg altın karşılığı Altın Tahvili ve 6 ayda bir yüzde 1,15 kira ödemeli 9.827 kg altın karşılığı Altına Dayalı Kira Belgesi ihracı yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı.

Hazine altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 24 Mart 2021 valör tarihli altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yapacak...

Hazine, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılarla ilgili altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı tamamlanacak.

Hazineden altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, doğrudan satış yöntemi ile altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı.

Hazineden altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi.

Kurumsal yatırımcılara altına dayalı kira sertifikası ihraç edilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, Borsa İstanbul (BIST) Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası (KMKTP) üyesi bankalara doğrudan satış yöntemiyle altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç edilecek.

Hazineden altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik olarak altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı.

Hazineden altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 8 bin 707 kilogram altın karşılığı altın tahvili ve 6 bin 772 kilogram altın karşılığı altına dayalı kira sertifikası ihracı gerçekleştirdiğini açıkladı.

Hazineden altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılar için altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek.

Altına dayalı kira sertifikası başvuru işlemleri Haberi

Altına dayalı kira sertifikası başvuru işlemleri

Yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması amacı ile Hazine tarafından geliştirilen altında dayalı kira sertifikası ve altın tahvili Ziraat Bankası aracılığı ile alınabiliyor. Altına dayalı kira sertifikası için başvurular yine 4 etap halinde alınacak.

Altına dayalı kira sertifikasında 1. etap başvuruları 26 Mart ile 30 Mart tarihleri arasında alındı. Altına dayalı kira sertifikası 2. etap başvuruları ise bugün başladı. 2.etap başvuruları 6 Nisan'da sona erecek. 

2. etap başvuruları için ihraç tarihi 11 Nisan 2018, vade tarihi ise 8 Nisan 2018 olarak belirlendi. Fiziki altınlar ise 30 Mart-3 Nisan 2020 tarihleri arasında talep edilebilecek.

Altına Dayalı Kira Sertifikası olan vatandaşlar 6 ayda bir kira geliri elde edecek. Altın Tahvili olanlar ise 6 ayda bir kupon geliri elde edecek. Kupon geliri ve kira geliri Türk...