24 / 04 / 2024

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Koca

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Koca

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Koca Gayri Safi Yurtiçi Hasılanın (GSYH) 2014 yılı birinci çeyreğinde yüzde 4,3 arttığını anımsatarak, söz konusu rakamın kritik bir dönemin sonunda gelen iyi bir oran olduğunu vurguladı.

Askon Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Askon Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anadolu Aslanları İşadamları Derneği tarafından kuruldu.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

İbrahim Beşir'den esnafın kiralarının ertelenmesi önerisi!

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir, esnafın kiralarının ertelenmesini önerdi.

Türkiye ve Rusya arasında inşaat alanındaki çalışmalar artırılmalı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, Türkiye ile Rusya arasında inşaat alanındaki işbirliğinin arttırılırsa ülkeler arasındaki ticaret hedefinin 100 milyar dolarlık ulaşabileceğini dile getirdi.

Gine'nin 100 bin konut talebi somutlaştırılacak!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, ASKON tarafından düzenlenen iftarda açıklamalar yaptı. Aydın, 'İlk etapta Gine Cumhurbaşkanı Alpha Conde'nin TOKİ modeli ile ülkesinin ihtiyacı olan 100 bin konuttalebini somutlaştıracağız.' dedi.

MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı.

Samsun Gülsan, İstanbul’un Sultanahmet’i gibi olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin düzenlediği programda genç iş adamları ile bir araya geldi. Yılmaz toplantıda, "Samsun Gülsan, İstanbul’un Sultanahmet’i gibi olacak." dedi

Doğu Anadolu'ya yatırım yapacak iş adamlarına teşvik verilecek!

Başbakan Yıldırım'ın TİM üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda, Doğu Anadolu Bölgesi'ne yatırım yapacak iş adamlarına teşvik verileceğini açıklaması Iğdır'daki STK ve yatırımcılarca sevinçle karşılandı.

Avrupa ve Ortadoğu'dan Türkiye'ye 22 milyar dolarlık yatırım!

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Başkanı Mustafa Koca, Avrupalı bir şirketin Türkiye’de 9 milyar euroluk yatırım planladığını, Ortadoğulu bir fonun ise Türkiye için 12 milyar dolarlık bütçe ayırdığını bildirdi.

İflas erteleme başvuruları arttı!

İcra ve İflas Kanunu'nun kötüye kullanıldığını belirten Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkan Vekili Ali Umur, "Sistemin borçluları koruduğu gibi alacaklıların da haklarını koruması gerektiğini talep ediyoruz" dedi.

Halil Aytemir: 2016'da inşaat sektörünün önü açılmalı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şubesi İnşaat Komisyonu Başkanı Halil Aytemir, 2016 yılı inşaat sektörünü değerlendirdi. Aytemir, 2016 yılında inşaat sektörünün önünün açılması gerektiğini söyledi.

Şanlıurfa'da 6 bin yeni konuta ihtiyaç duyuluyor!

ANADOLU Aslanları İşadamları Derneği tarafından hazırlanan raporda, Şanlıurfa'nın konut ihtiyacının karşılanması için 6 bin konuta ihtiyaç duyulduğu ve bunun TOKİ tarafından yapılması önerisinde bulunuldu.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Koca Haberi

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Koca


Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Başkanı Mustafa Koca, Türkiye ekonomisinin ilk çeyrek büyüme rakamlarına ilişkin "Ekonomik verilerin iyi gelmeye devam etmesi ve sonuç rakamların büyüme oranlarına doğru yansıması ülkemizi yine önemli bir yere yerleştirmiş oldu" dedi.


Koca yaptığı yazılı açıklamada, Gayri Safi Yurtiçi Hasılanın (GSYH)  2014 yılı birinci çeyreğinde yüzde 4,3 arttığını anımsatarak, söz konusu rakamın kritik bir dönemin sonunda gelen iyi bir oran olduğunu vurguladı.


Türkiye'nin 2013 yılını yüzde 4'lük bir büyümeyle kapattığına, son dört çeyreklik dönemde ise rakamların yüzde 4,3 ve üzeri bir seviyede gerçekleştiğine dikkati çeken Koca, "Ekonomi yüz güldürdü" ifadelerini...