19 / 04 / 2024

anadolu şehirlerine ne kadarlık yatırım yapıldı

anadolu şehirlerine ne kadarlık yatırım yapıldı

Turizmde Anadolu'nun atağa geçtiğini söyleyen ATİD Başkanı Aydın, "İlgi sadece turizm amaçlı seyahat edenlerin ilgisi de değil. Yatırımcı da son yıllarda Anadolu ile daha çok ilgili" dedi.

Anadolu Isuzu, elektriğini güneşten karşılamayı hedefliyor

GES projesinin 2. etabının tamamlanmasından sonra toplam kurulu gücü 6,7 MWp'ye varan Anadolu Isuzu, bundan sonra ihtiyaç duyduğu elektriğin yüzde 70’ini güneş enerjisinden karşılamayı istiyor. İşte ayrıntılar...

Promosyonda yeni rakam! 28 bin TL verilecek!

Son aylarda emekli promosyonları başta olmak üzere çalışanların aldıkları banka promosyonları da gündemden düşmüyor. TEB’in Anadolu Üniversitesi’ne verdiği 41 bin 500 liralık promosyonun ardından bir promosyon haberi daha geldi.

11 Mart’ta hangi uçuşlar iptal edildi? Pegasus, THY, Anadolu Jet’ten uçak bileti alanlar ne yapacak?

İstanbul ve yurdun birçok kentinde yağan kar yağışı nedeniyle Anadolu Jet, Pegasus ve THY, seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Olumsuz hava şartları nedeniyle uçuşları iptal edilen yolcular, ‘’Hangi uçuşlar iptal edildi? Uçak bileti olanlar ne yapacak?’’ sorularının yanıtını arıyor…

Kanal İstanbul kentsel dönüşümü engellemeyecek!

"Anadolu Sohbetleri"ne katılan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kanal İstanbul ve kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Beylikdüzü'ne yeni Anadolu Lisesi inşa ediliyor!

İlçedeki eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü'ne yeni bir Anadolu Lisesi daha inşa ediyor.

Okul müdürü, Beykoz Anadolu Lisesi'ni kiraya vermiş!

İstanbul'da bulunan Beykoz Anadolu Lisesi’ne dün icra ekipleri gitti. Sebebi ise okulun eski müdürünün, okulun iki katın kiraya vermesi.

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne spor salonu!

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Fatih Belediyesi tarafından çok amaçlı spor salonu inşa ediliyor.

Kayseri Mehmet İlgü İlkokulu açıldı!

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Kayseri'ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,  Mehmet İlgü İlkokulu ve Büyükşehir Belediyesi olarak Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’ne yapılan Spor Salonu’nun tanıtımına katıldı.

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi’ne spor salonu müjdesi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi’ne spor salonu inşa ediyor.

Anadolu Üniversitesi'nden İzmit Belediyesi'ne yer tahsisi!

Mülkiyeti Anadolu Üniversitesi’ne ait olan İzmit Karabaş Mahallesi Şehit Musa Sokak’taki iş yeri İzmit Belediyesi’ne tahsis edildi.

Bursa Yıldırım'a yeni spor tesisi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi Emirsultan Anadolu Lisesi’ne yeni bir spor tesisi kazandırıyor.

Çanakkale Anadolu Hamidiye Tabyası'nın restorasyonu ne zaman bitecek?

Çanakkale'de yer alan Anadolu Hamidiye Tabyası'nın restorasyonun ne zaman biteceği merak konusu oldu. Anadolu Hamidiye Tabyası ve Gelibolu Minia Teşhir Tanzim ve Çevre Düzenlemesi'nin 2016 yılında bitmesi planlanıyordu.

Ankara, gayrimenkulde İstanbul olma yolunda!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği Başkanı ve EXTRA Türkiye Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aslan, gayrimenkul sektörünün bugünün ve yarınını Anadolu Gazetesi'ne anlattı.

anadolu şehirlerine ne kadarlık yatırım yapıldı Haberi

anadolu şehirlerine ne kadarlık yatırım yapıldı


Anadolu  Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) Başkanı Seçim Aydın, zengin tarihi ve kültürel birikime sahip Anadolu'ya son yıllarda turistlerin ilgisinin arttığını belirterek, "Türkiye turizmi ortalama yüzde 10-12 büyüme gösterirken Anadolu turizminin büyüme ortalaması yüzde 15. Bu rakamlar bize Anadolu'nun büyüme hızının Türkiye'den daha fazla olduğunu gösteriyor" dedi. 

Aydın, yaptığı açıklamada, Anadolu'nun kendi kabuğunu kırmış, dünyanın ilgisini çeken bir bölge olduğunu belirtti. Son yıllarda atılan adımlar ve hazırlanan eylem planlarıyla Anadolu'nun 12 ay turizme uygun hale geldiğini vurgulayan Aydın. "Anadolu'ya gelen turist sayısında önemli bir artış var. 

Üstelik ilgi sadece turizm amaçlı seyahat edenlerin ilgisi de değil. 

Yatırımcı da son yıllarda Anadolu ile daha çok ilgili" dedi. Anadolu'da otel bulunmayan illerde aıtık 4 ve 5 yıldızlı marka zincir oteller kurulduğuna işaret eden Aydın. Anadolu'ya...