29 / 03 / 2024

ankara kültür evi yenimahalle

ankara kültür evi yenimahalle

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediyenin Ankara kültürünü yaşatmak için hayata geçirdiği Ankara Evi’nin inşaatını gezerek çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yaşar, Ankara Evi'ni 27 Aralık'ta hizmete açacaklarını bildirdi...

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Ankara'nın yeni yaşam merkezi olarak kabul edilen Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi'nin açılışına sayılı günler kaldı.  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yeni millet bahçesinde inceleme gerçekleştirdi. 

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılacak!

Ankara sakinlerinin merakla beklediği Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Yapı ve Yapı İnşaat Proje Müdürü Olcay Kazan, proje ile ilgili gelinen son durumu açıkladı.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılacağını dile getirdi.

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezi inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezinin ihalesi 2018'de yapılmış ve 47 milyon TL bedelle bir firmaya verilmişti. Peki kültür merkezinin inşaatında son durum ne? Kültür merkezi ne zaman tamamlanacak?

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Kartal'da kültür merkezi ve aşevi için ilk kazma vuruldu!

Kartal Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yıl sonunda açılacak!

Yapı-Yapı'nın yapımına başladığı ve yıl sonunda açılacak Ankara Atatürk Kültür merkezi Millet Bahçesi'nin (AAKM) içinde olimpik bir kaykay parkı bulunuyor.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi'nde sona yaklaşıldı!

Yapımına geçtiğimiz sene mart ayında başlanan Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi (AAKM) Projesi'nde sona geliniyor.

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

Göbeklitepe'ye kültür evi inşa ediliyor! 

Tarihin sıfır noktası olarak belirtilen Göbeklitepe'ye kültür evi yapılıyor. Belediye tarafından yapılacak olan Göbeklitepe Kültür Evi'nde, kütüphane, gastronomi merkezi ve Meslek Edindirme Merkezi yer alacak...

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Kahramankazan'da her mahalleye kültür evi inşa edilecek!

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında bulunan ve tüm merkez mahallelere yapılması planlanan Kültür Evleri projesinin ilki için harekete geçildi.

Ankara'da Kültür Evleri projesinin ilk adımı atıldı! 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında yer alan ve tüm merkez mahallelere inşa edilecek Kültür Evleri projesi için ilk adımı atıldı...

ankara kültür evi yenimahalle Haberi

ankara kültür evi yenimahalle


Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediyenin Ankara kültürünü yaşatmak için hayata geçirdiği Ankara Evi’nin inşaatını gezerek çalışmaları yerinde inceledi. 4 bin 300 metrekare alan üzerine kurulan Ankara Evi’nde devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Yaşar, inşaatları tek tek gezmeyi de ihmal etmedi.


Yaşar, incelemeleri sırasında Ankara’nın bilim, kültür, sanat ve sergi evi olarak hizmet verecek ve yapımı büyük ölçüde tamamlanan Ankara Evi’ni 27 Aralık’ta hizmete sunmayı planladıklarının müjdesini de verdi. Çalışmaların hızlandırılması talimatı veren Yaşar, “Vatandaşların güzel vakit geçirmeleri için her türlü ayrıntının düşünüldüğü bu mekan, tamamlandığında Ankaralıların uğrak yeri olacak. Ankara dışından burayı ziyaret edecekler ise şehrimizi daha yakından tanıma fırsatı bulacaklar. Bu mekanı en kısa zamanda halkımızın hizmetine açmak için çalışmalara aralıksız devam ediyoruz.” dedi.


Yurt...