24 / 04 / 2024

ankara termal turizmi

ankara termal turizmi

Başkent Ankara’nın modern ve kapsamlı sağlık yatırımlarının dışında tıbbi malzemede Türkiye üretiminin yüzde 70’ini karşılayan potansiyeli ile sağlıkta Ortadoğu ve Balkanlar’ın marka kenti olabileceği bildirildi.

Türker Naslı: Termalin başkenti olmaya hazırız!

TÜRKİYE Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Başkanı Türker Naslı, 9 ayrı ilçesi çok zengin termal kaynaklara sahip Ankara'nın, dünyanın önemli termal ve sağlık turizmi merkezlerinden biri haline getirebileceğini söyledi.

Ankara'ya İnanç ve Tarih Müzesi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Melih Gökçek de 2014 yerel seçim kampanyasını başlattı. Gökçek, Ankamall karşısında itfaiye binasının bulunduğu yerde İnanç ve Tarih Müzesi yapılacağını söyledi...

Ankara’ya 30 milyon TL'ye otel yapılacak!

Vilayetler Birliği, Ankara Kızılcahamam'da 30 milyon TL yatırımla termal havuzlu otel ve dinlenme tesisi inşa ettiriyor. 

Ankara'da 22.5 milyon TL'ye satılık termal otel!

Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan Kayı Mahallesi'nde yer alan termal oteli satışa çıkardı.

Haymana Ravza Termal Otel 19.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara İli Haymana İlçesi Medrese Mahallesi Hamam Altı Mevkii'nde yer alan 4 yıldızlı Ravza Termal Otel 19 milyon 447 bin 116,30 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Ankara Kahramankazan'da 24.5 milyon TL'ye satılık termal otel!

Mülkiyeti Kazan Belediyesine ait olan termal otel ve arsası vasıflı gayrimenkul 24 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan termal otelin ihalesi 1 Mart 2019 cuma günü gerçekleştirilecek.ç

2023'e kadar 20 termal kent kurulacak!

Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Kurucu Başkanı Emin Çakmak, Türkiye'nin termal ve sağlık turizmi için çalışma başlattıklarını açıkladı. Çakmak, 2023'e kadar 20 ilde 20 termal kent kurulacağını söyledi.

Sivas Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor!

Sivas Belediyesi tarafından termal turizmi canlandırmak için hayata geçirilen Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekarelik kompleks, iki ayrı tesisten oluşuyor.

Arzu Şentürk Salık: 100 milyon dolarlık otel yapacağız!

Hasanbey Çiftliği Yönetim Kurulu Başkanı Salık, çiftlik ile tarım ve termal turizmi birleştirecek 100 milyon dolarlık bir otel yatırımı yapacaklarını söylüyor...

Köksal Köse'den iki yeni termal otel yatırımı!

Tuzla’da bir tesis aldı, hayatı değişti. Avrupa’da gördüğü modeli Tuzla Medikal Termal Otel adını verdiği bu komplekste hayata geçirdi. Koksal Köse sağlık turizmi konusunda oldukça iddialı. Köse, iki yeni yatırım için de hazırlıklarını tamamlamış durumda..

Ankara Beypazarı'na Osmanlı şehri kurulacak!

Ankara'nın termal ve kültür turizmi açısında en önemli ilçelerinin başında gelen Beypazarı'na ilçe belediyesi tarafından Osmanlı kültürünün yaşatıldığı, "Şehr-i Osman Gazi" kurulacak.

Ankara Çamlıdere'ye termal otel yapılıyor!

Ankara Çamlıdere ilçesinin turizm yatırım bölgesi ilan edilmesinden sonra termal otel çalışmalarına başlandı. Çamlıdere’de yapılan büyük yatırım ve projeler sonucunda termal otelin temel atma töreni için geri sayımı başladı.

Ankara Haymana Grannos Thermal Hotel bölgeyi markalaştıracak!

Ankara’ya 70 km mesafede Haymana’da geçen yıl hizmete giren beş yıldızlı ultra lüks Grannos Thermal Hotel, bölgenin termal suyunu marka yapmayı planlıyor.

Ankara Kazan'da 21.1 milyon TL'ye satılık termal otel!

Kazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kazan'da bulunan termal oteli satışa çıkardı. Arsa alanı 13.381 metrekare olan otelin satış bedeli 21 milyon 100 TL olarak belirlendi.

Ankara Kazan'da 22 milyon TL'ye satılık otel!

Kazan Belediye Başkanlığı, Ankara İli Kazan İlçesi'nde yer alan termal oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli, 22 milyon 75 bin TL olarak belirlendi.

ankara termal turizmi Haberi

ankara termal turizmi

Başkent Ankara’nın modern ve kapsamlı sağlık yatırımlarının dışında tıbbi malzemede Türkiye üretiminin yüzde 70’ini karşılayan potansiyeli ile sağlıkta Ortadoğu ve Balkanlar’ın marka kenti olabileceği bildirildi.

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Barış Aydın, özellikle inşaat, hizmet ve sanayi sektöründe son yılların parlayan yıldızı Ankara’nın, tıbbi malzeme ve savunma gibi bazı sektörlerde açık ara farkla önde gitmesinin gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Coğrafi olarak da Türkiye’nin kalbinde yer alan Ankara’da son yıllarda en hızlı gelişen sektörün medikal sektörü olduğunu, bu sektördeki gelişimin iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Aydın, şunları söyledi:

“Ankara, yıllardan beri İç Anadolu’nun dışında Doğu, Güneydoğu, Akdeniz ve Karadeniz bölgelerinin sağlık merkezi. Kendi illerinde sağlık sorunlarını çözemeyenler, çareyi Ankara’daki üniversite ve özel hastaneler ile çok değerli sağlık kadrolarına emanet ederler. Durum şimdi...