18 / 04 / 2024

antalya eğitim ve araştırma hastanesi kantin ihalesi

antalya eğitim ve araştırma hastanesi kantin ihalesi

Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nin ve ona bağlı Aşır Aksu Semt Polikliniği'nin kantini açık teklif usulü ile 2 yıl kiraya veriliyor. İhale 3 Nisan 2015 Cuma günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nden 2 kiralık kantin!

Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nin ve ona bağlı Aşır Aksu Semt Polikliniği'nin kantini açık teklif usulü ile 2 yıl kiraya veriliyor. İhale, 19 Mart 2015 Perşembe günü Saat: 10:00'da gerçekleşecek.

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi 14 Şubat'ta!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 14 Şubat saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'na cami inşa edilecek!

TOKİ Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Pamira Turizm Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pamira Turizm Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Doğaner tarafından kuruldu. 

Çankırı'da inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri mecliste!

2010-2018 yılları arasında Çankırı ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önerhesi hazırladı. CHP'li Tanrıkulu konuyu meclis gündemine taşıdı...

Csu Yapım Eğitim Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csu Yapım Eğitim Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mutlu tarafından kuruldu.

Kampüs 34 Eğitim Ve Yurt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kampüs 34 Eğitim Ve Yurt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Veli Şimşek, Yusuf Kıyagan ve Selçuk Nirce ortaklığında kuruldu.

Lefkoşa Eğitim ve Kültür Kompleksi’nin temeli atıldı!

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi’nin ortak girişimiyle KTÖS Genel Merkezi’nin yanında eğitim ve kültür kompleksi inşa ediliyor.

Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri üst hakkı yönetmeliği!

Kamu Taşınmazları Üzerinde Eğitim ve Yurt Faaliyetleri İçin Üst Hakkı Tesis Edilmesine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'nin bugünkü sayısınd yer aldı..

Dernekler kamu taşınmazları üzerinde eğitim ve yurt binası yapabilecek!

Kamu Taşınmazları Üzerinde Eğitim ve Yurt Faaliyetleri İçin Üst Hakkı Tesis Edilmesine İlişkin Yönetmelikte yapılan düzenlemeye göre, dernekler kamu taşınmazları üzerinde eğitim ve yurt binası yapabilecek...

Neşeli Günler Eğitim Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kalamış Şubesi kuruldu!

Neşeli Günler Eğitim Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kalamış Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Network Eğitim ve Reklam Danışmanlık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Network Eğitim ve Reklam Danışmanlık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Assesstance İleri Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Assesstance İleri Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Güven Ordun tarafından kuruldu. 

antalya eğitim ve araştırma hastanesi kantin ihalesi Haberi

antalya eğitim ve araştırma hastanesi kantin ihalesi

TESİS ALANI KANTİN (HASTANE BÜFE, ÇAY OCAĞI VE KANTİN) YERİ KİRALANACAKTIR


Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Antalya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden:


1 - Aşağıda bilgileri verilen tesis alanı Kantin (Hastane büfe, çay ocağı ve kantin) yeri olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 37’inci maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile 2 (İki) yıl süre ile kiralanacaktır.

İhale, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin Üçgen Mah. Abdi İpekçi Cad. No: 13 adresinde 6. Kat Satın Alma İhale Salonunda yapılacaktır.

2 - Şartname bedeli 250,00.-TL (İki Yüz Elli Türk Lirası) olup, Ziraat Bankası Antalya Şubesi TR55 0001 0000 3662 9451 5950 01 IBAN no'lu hesaba nakit, havale ya da eft yapıldıktan sonra Satın Alma servisinden alınabilir.

3 - İdare, ihale gününe kadar, ilan edilen...