24 / 04 / 2024

antalya ışıklar caddesi metruk bina

antalya ışıklar caddesi metruk bina

Antalya'da Gençlik Mahallesi Işıklar Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı apartmanda 2009 yılında yaşanan patlamadan sonra kullanılmaz hale geldi. Binanın akıbetinin ne olacağı ise hala bilinmiyor.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem çalışması Konyaaltı Caddesi'ne ulaştı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında Falez Kavşağı ile Konyaaltı Caddesi Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü kavşağı arasında yapılan etabın çalışmalarına başlandı.

Antalya'da 7 milyonluk arsa dolandırıcılığı iddiası!

Antalya'da 7 milyon değerindeki arsaları dolandırıcılar tarafından sahte evraklarla satılan Mustafa Taşkın, şüphelilerin belirlenmesine rağmen 1.5 yıldır arsalarını geri alamadıklarını aktardı. 

Antalya Ali Çetinkaya’da kentsel tasarım çalışmaları başladı!

Antalya'da yer alan Ali Çetinkaya Caddesi, büyükşehir belediyesinin yaptığı çalışmalarla bir çekim merkezi haline gelecek.

Şehir hastanelerinin ihaleleri arasındaki farklılıklar TBMM'de!

Şehir hastanelerinin ihaleleri arasındaki farklılıklar TBMM'de konu oldu. CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sur Yapı Antalya projesi bu ay sonu satışta!

Sur Yapı tarafından Antalya'da hayata geçirilen dev kentsel dönüşüm projesi 69 ilden talep aldı. Proje Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Hazırlıkların tamamlanması sonrasında Kasım sonuna kadar satışa çıkmayı hedefliyoruz." dedi. 

Antalya Şarampol projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir titizlikle çalışmalarını tamamladığı, yenilenen çehresiyle göz kamaştıran Şarampol Caddesi, vatandaşların da beğenisini kazandı. 

Antalya'da kentsel tasarım projesi başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali Çetinkaya Caddesi, Meydan Kavşağı ve Ali Çetinkaya caddesine bağlanan alternatif yollarda kentsel tasarım projesine başladı.

Antalya Kruvaziyer Liman Projesi ihaleye hazır!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turizme önemli bir ivme kazandırmak, kaliteyi yükseltmek ve gelir düzeyini artırmak amacıyla planladıkları "Kruvaziyer Liman Projesi"nin ihaleye hazır olduğunu bildirdi.

Menderes Türel: Antalya'ya cazibe merkezleri kazandırıyoruz!

ATSO Ödül Töreni’nde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Antalya'ya cazibe merkezleri kazandırdıklarını söyledi.

Antalya Şarampol Caddesi’nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenile çalışmasının başladığı Şarampol Caddesi’nde sona gelindi.

Antalya Kapalı Spor Salonu kent müzesi oluyor!

Antalya Işıklar'da yer alan kapalı spor salonu kent müzesine dönüştürülecek.

Antalya'da inşaat işçilerine denetim!

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı koordinesinde Antalya'da mevsimlik ve inşaat işçilerinin konakladıkları yerlere yönelik denetim yapıldı..

Antalya Şarampol Caddesi'ndeki dönüşümde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Efsane Geri Dönüyor’ sloganıyla başlattığı Şarampol Caddesi’ndeki çalışmalarda sona gelindi.

antalya ışıklar caddesi metruk bina Haberi

antalya ışıklar caddesi metruk bina


Antalya'da Gençlik Mahallesi Işıklar Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı apartmanda 2009 yılında yaşanan patlamadan sonra kullanılmaz hale geldi. Binanın akıbetinin ne olacağı ise hala bilinmiyor. Metruk halde olan bina daha çok evsizlerin ve hayvanların kaldığı bir yer olduğu görülüyor. Cadde üzerinde bulunan esnaf ise, binanın yıkılacağını söylüyor. Yapı denetimden yetkililerin gelip binayı incelediklerini ifade eden bir esnaf, "Burası kentsel dönüşüm olacakmış. Binanın yıkılacağını söylüyorlar, ama ne zaman yıkılacak bilmiyoruz" dedi. 


'İNSANLAR KORKUYOR' 


Binada hayvanların ve evsizlerin kaldığını söyleyen başka bir esnaf ise, bir çok vatandaşın polise şikayet ettiklerini söyledi. Evsizlerin insanları rahatsız ettiğini belirten esnaf, "Apartmanın ikinci katında kalıyorlar. Buradan geçen vatandaşları rahatsız ediyorlar. Polisler de bir şey yapmıyor artık. Onları tanıyor galiba. Evsizlerden birisi orta yaşlı. Vatandaşlar, baktığı zaman bağırıp...