25 / 04 / 2024

Antalyadaki okullar yenileniyor mu

Antalyadaki okullar yenileniyor mu

Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler Antalya genelindeki 102 okulun fiziki eksiklerini tamamlıyor. Öğrenci ve velilerin yüzünü güldüren çalışmalar, 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlayacağı 28 Eylül tarihine kadar tamamlanacak.

Yozgat'ta eski okullar yenileniyor!

Yozgat İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, fiziki şartları iyi olmayan okulların yıkılarak yerine modern okulların yapılacağını açıkladı.

Hatay'ın okulları yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, il genelindeki okullarda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Hatay'daki okullar yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, eğitim kurumlarında yaptığı yenileme çalışmaları ile velilerden ve öğrencilerden tam not alıyor.

Mersin'deki okullar yenileniyor!

Eğitime destek amacı ile başlatılan çalışmalar kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, Mersin genelinde 139 okulda asfalt, bordür çalışması ve spor sahalarının yapımına başladı.

İzmir Konak'taki okullar yenileniyor!

Belediyecilik faaliyetlerini rutin hizmetlerle sınırlı tutmayan Konak Belediyesi, eğitim yuvalarını bu yıl da unutmadı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, fiziki eksiklikleri bulunan 37 okulu yeni eğitim öğretim yılı öncesi pırıl pırıl yaptı.

Bursa Zafer Okulları yenileniyor!

Eğitim kurumlarına spor salonları kazandırılması, okulların fiziki eksikliklerinin giderilmesi, ortak sınavlara sponsorluk, okullara spor malzemesi desteği başta olmak üzere eğitim yatırımlarını hep ön planda tutan Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitimde çıtayı iyice yükseltti.

Manisa Turgutlu'nun okulları yenileniyor!

Manisa Turgutlu Belediyesi’nin eğitime destek hizmetleri aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Park Bahçeler Müdürlüğü’ne ait boya atölyesi ekiplerince Atatürk İlkokulu ve Turgutlu Lisesi’si yeni eğitim öğretim yılına hazırlandı.

Ankara Yenimahalle'nin okulları yenileniyor!

Bayramın ardından okul tadilatları için tüm hazırlıklar tamamlanırken, ekipler Yenimahalle’nin devlet okullarında tadilatlar yaparak eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için kolları sıvadı.

Körfez'de okullar yenileniyor!

Körfez Belediyesi, kentteki okullara destek veriyor. Bu kapsamda 61 okula malzeme desteği sağlandı.Körfez Belediyesi, Mimarsinan İlköğretim Okulu’nda çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor.

Antalya'daki okullar yenileniyor!

Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler Antalya genelindeki 102 okulun fiziki eksiklerini tamamlıyor. Öğrenci ve velilerin yüzünü güldüren çalışmalar, 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlayacağı 28 Eylül tarihine kadar tamamlanacak.

Manisa'daki okullar yenileniyor!

Kula Kaymakamı Murat Güven ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan ilçe merkezinde 2015 yılı onarım programında olan Selim Sebahat Palanduz Anadolu Lisesi ve Bekir Filiz Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.

Turgutlu'da okullar yenileniyor!

TURGUTLU Belediyesi, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte okul binalarında başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri, "eğitime destek" anlayışı kapsamında iki okulda daha boya çalışmasına başladı.

Muş Malazgirt Merkez Cami yenileniyor!

Muş’un Malazgirt ilçesindeki Merkez Cami, Diyanet İşleri Bakanlığı’nın katkılarıyla yenileniyor. Üney, “Merkez Cami’nde Diyanet İşleri Bakanlığı ve müftülüğümüz işbirliği ile tadilat yapılıyor. " dedi.

Antalyadaki okullar yenileniyor mu Haberi

Antalyadaki okullar yenileniyor mu


Antalya’da eğitimin en büyük destekçilerinden biri olan Büyükşehir Belediyesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılı öncesinde 102 okulda bakım onarım çalışması yapıyor.


Tüm imkanları ile eğitime destek olan Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim almaları için eksikleri tespit edilen okullarda bakım onarım çalışması yürütüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri Antalya genelindeki 102 okulun fiziki eksiklerini tamamlıyor. Öğrenci ve velilerin yüzünü güldüren çalışmalar, 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlayacağı 28 Eylül tarihine kadar tamamlanacak.


2 MİLYON BÜTÇE

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen bakım onarım çalışmaları için 2 milyon TL’lik bütçe ayrıldığını söyledi. Büyük ve güçlü Türkiye hedefine eğitimli gençlerle ulaşacaklarını ifade eden Türel, Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Başkan,...