17 / 04 / 2024

Arama Konferansı

Arama Konferansı

İstanbul Üniversitesi (İÜ) tarafından yürütülen İstanbul Yatırım Karar Destek Merkezi projesi kapsamında düzenlenen Arama Konferansı'nda İstanbul'un iş, ekonomi ve eğitim çevrelerinden önemli isimler bir araya geldi.

Burhanettin Kocamaz Mersin için vizyon projelerini anlattı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ‘Mersin Başkanından Ne Bekliyor?’ temalı arama konferansı kapsamında, eğer seçimlerde aday olabilseydi hayata geçirmeyi planladığı vizyon projelerini anlattı

Ayder Yenileme ve Koruma Projesi için Arama Konferansı yapıldı!

“Ayder Yenileme ve Koruma Projesi” kapsamında ilk önemli adım atılarak, Ayder halkı olmak üzere, çalışmanın tüm paydaşları Arama Konferansında bir araya geldi..

Ayder Yaylası Arama Konferansı yapıldı!

"Ayder Yenileme ve Koruma Projesi Arama Konferansı'' gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı konferansta söz alarak "Bu projeyi başarmak mecburiyetindeyiz. Türkiye'nin bu alanda en özgür projesi olacak." dedi.

Ayder Yaylası Arama Konferansı yarın yapılacak!

Rize'nin ünlü yaylası Ayder'i yenilemek ve korumak için yarın Rize'de "Arama Konferansı" yapılacak. 

Ayder Yaylası'na Davos modeli!

Rize'nin Ayder Yaylası'nda model arayışı için yapılacak arama konferansı bugün başlıyor.  Konferansta Ayder'e model bulunacak...

TOKİ Ayder Yaylası için arama konferansı düzenleyecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Rize'deki Ayder Yaylası'nı yenilemek ve korumak için Arama Konferansı düzenleyecek.

TOKİ, Ayder için arama konferansı yapacak!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Ayder Yaylası için yaklaşık bir yıl sürecek bir model çalışması yaptıklarını açıkladı.

Beykoz Çavuşbaşı'nın imar sorunu çözülüyor!

Beykoz Belediyesi’nin Çavuşbaşı bölgesinin imar kararlarına altlık oluşturacak etüt ve analiz çalışmalarını anlatmak için düzenlediği Arama Konferansı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Çanakkale Gelibolu'daki tarihi alan planları masaya yatırıldı!

Çanakkale Gelibolu Tarihi Alan Planları Strateji Faaliyet Arama Konferansı gerçekleşti. Toplantıda tarım sektörü, sanayi, imalat, inşaat sektörü, turizm, lojistik hizmetler, doğal miras öğeleri, arkeolojik ve kültürel miras öğeleri değerlendirildi.

Kentsel Tasarım Rehberlerinin Hazırlanması Konferansı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından “Kentsel Tasarım Rehberlerinin Hazırlanması Projesi Arama Konferansı” düzenlendi.

İşte Gaziantep ve Urfa'ya yapılacak TOKİ projeleri!

Gaziantep ve Urfa az ve orta gelir grubuna yönelik konut talebinin en yüksek olduğu iki il. İşte bölgeye yapılacak yatırımlar ve Kuzey Şehir projesi kapsamında yapılan beyin fırtınası ve Arama Konferansı’ndan kısa notlar...

TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir'in detayları netleşti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Gaziantep Kuzey Şehir Projesi kapsamında düzenlenen Arama Konferansı'nda projenin detaylarını açıkladı.

TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir'in detayları 23 Mayıs'ta açıklanacak!

 Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Gaziantep'te kuracağı 50 bin konutluk projenin detaylarını, 23-24 Mayıs'ta düzenleyeceği "Arama Konferansı"nda kentin aydınları, fikir ve iş adamları ile sivil toplum kuruluşlarıyla belirleyecek.

Arama Konferansı Haberi

Arama Konferansı


İstanbul Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle İstanbul Üniversitesi (İÜ) tarafından yürütülen İstanbul Yatırım Karar Destek Merkezi projesi kapsamında düzenlenen Arama Konferansı'nda İstanbul'un iş, ekonomi ve eğitim çevrelerinden önemli isimler bir araya geldi.


Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un yatırım haritasını çıkarmayı amaçlayan araştırma projesinin adımlarını tartışmak ve araştırmaya yön verecek kriterleri belirlemek üzere sektör temsilcileri Arama Konferansı'nda buluştu. 


İktisat Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Murat Şeker koordinatörlüğünde yürütülen projenin Arama Konferansı'na İstanbul Valiliği, İstanbul Kalkınma Ajansı, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Sanayi Odası, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı, İktisadi Araştırmalar Vakfı, Frekans Araştırma ve Veri Araştırma adına temsilciler ile İstanbul Ticaret Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi'nden öğretim üyeleri katıldı.


İstanbul'un bölge ve ilçe düzeyinde yatırım ortamının, tüketim...