24 / 04 / 2024

Arjantin Cumhurbaşkanı Cristina Fernandez de Kırcdiner

Arjantin Cumhurbaşkanı Cristina Fernandez de Kırcdiner

Dünya liderlerini buluşturacak olan G20 liderler zirvesi nedeniyle Belek'te 15-16 Kasım tarihleri arasında akreditasyonu olmayan hiç kimse giremeyecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AKM zaten harabeydi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi'nin yenilenmesi projesinin eskisi zaten harabeydi, depreme dayanıklılığı, şusu busu kalmadı, onu yıkıyoruz. " dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Günümüz şehirleri insana huzur vermiyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehircilik Şurası'nda konuştu.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugünkü şehirlerimiz maalesef insan fıtratını değil bireysel hırsları merkeze alan bir bakış açısıyla inşa ediliyor." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu kararlılığımızın eseri!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattına ilişkin önemli açıklamalar yaptı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul benim hayalim!

Türkiye'nin en büyük projelerinden olan Kanal İstanbul'un temeli 2018 yılında atılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, projenin Türkiye'nin dünyadaki markası olacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un kıymetini bilemedik!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehir ve STK Zirvesi'nde yaptığı konuşmada "Bizim evrelerimiz genişlese de gönüllerimiz daralıyor. Binalarımız yükseldikçe ufkumuz kararıyor" dedi...  

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karakas'a türk camisi inşa edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu ağırladı. Erdoğan görüş sonrası Karakas'a türk camisi inşa edeceklerini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Güneysu Konakları'nı inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Geliştirme Vakfı Güneysu Konakları inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binası Cumhurbaşkanı'na sunulacak!

51 yıldır hizmet veren ancak 15 Temmuz gecesi darbecilerin saldırıları sonrası kullanılamaz hale gelen Ankara Emniyet Müdürlüğü binası yeniden inşa ediliyor. Yeni binanın projesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayına sunulacak.

Hüseyin Samut'a Cumhurbaşkanı'ndan plaket!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut'a plaket takdim etti. Erdoğan, Samut’u tebrik ederek,”Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'ya 17 milyarlık yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’ya yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Erdoğan "Ordu ilimize son 14 yılda 17 milyar TL devlet yatırımı yapıldı." dedi

Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi'nde söz Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Yapımı yılan hikayesine dönen Ankara Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi ve Fuar Alanı için anlaşma bir türlü sağlanamadı. Projeyle ilgili son sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan söyleyecek. .

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müzik üniversitesi kuracağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İnşallah bu müzik üniversitesini kuracağız. Adımlarını atacağız. Cumhurbaşkanlığında bunun çalışmalarına başlamış bulunuyoruz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’de Vilayet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılışa katılım gösterdi.

Arjantin Cumhurbaşkanı Cristina Fernandez de Kırcdiner Haberi

Arjantin Cumhurbaşkanı Cristina Fernandez de Kırcdiner

Türkiye'nin dönem başkanı olduğu G20 zirvesi sebebiyle dünya ekonomisine yön veren ülkelerin liderleri Belek'te buluşacak.



Hangi otelde hangi lider ve heyetlerinin kalacağı ülkelerin talepleri doğrultusunda Türk Dışişleri Bakanlığı belirliyor. Giderleri, her ülkü kendisi karşılayacak. Zirveye İspanya, Azerbeycan ve Malezya G20 dışında misafir olarak katılacak. Zirveyi 2 bini yabancı 3 bin basın mensubu takip edecek.


Beş yıldızlı otellerde her türlü konfor mevcut. Özel aşçı ve hizmetlisi olan kral dairelerde konuklar istedikleri takdirde hizmetlerinin görülmesi için 'burler' (uşak) ulaşımları için limuzin veye helikopter tahsis edilebilecek. 



İşte liderlerin konaklayacakları oteller ve özellikleri:


Uçkum Mevkii


Belek'in bu bölgesinde 10 otel var. Liderlerin konaklaması için 5 otel kiralandı. İç Santa, Sirene, Belek Resort, Kempinski Hotel, The Dome, Riu Kaya, Kaya Palazzo ve Crystal Tat Beach.



Taşlıburun Mevki


Zirvenin gerçekleşeceği Regnum Carya'nın...