19 / 04 / 2024

Artvin haberleri

Artvin haberleri

Demirciler Mahallesi'nde iki katlı ahşap evde, sobanın devrilmesi sonucu yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangın sırasında evden çıkamayan yürüme engelli Göğercin'in yanarak öldüğü belirlendi.

Artvin'de ev yangını çıktı!

Kent merkezine bağlı Varlık köyünde yalnız yaşayan Hüseyin Şener'e (80) ait tek katlı evde, sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede sardığı evde mahsur kalan sağır, dilsiz ve felçli Şener, hayatını kaybetti.

Artvin Yusufeli kamulaştırma bedelleri meclise taşındı!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Artvin'in Yusufeli ilçesinde yapılacak baraj için alınan kamulaştırma kararında bedellerin düşük olduğu iddiasına ve çiftçilerin mağduriyetine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Engelsiz Kültür Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Artvin Engelsiz Yaşam Kültür ve Sanat Merkezi yarın saat 12.00'de düzenlenecek olan törenle hizmete açılacak. Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, resmi açılışa herkesi davet etti.

Artvin Murgul Bakır Maden Ocağı halk toplantısı 17 Mayıs'ta!

Sebahattin Yıldız tarafından, Artvin Murgul'da Kapalı İşletme Bakır Maden Ocağı'nın yapımı için 17 Mayıs günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek. Toplantı Petek Köyü Merkez Eski Okul Binası'nda gerçekleşecek.

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi’nin yeri kesinleşti!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Arhavi'de kurulacakoaln Artvin/Arhavi Organize Sanayi Bölgesi’nin yeri kesinleşti. Bakanlıkça onaylanan Yemişlik Mahallesi’ndeki söz konusu yer için çalışmalar başladı.

Rize-Artvin Havalimanına ilişkin 7 sorun mecliste!

Artvin - Rize Ortak Havalimanı meclise taşındı. Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Artvin - Rize Ortak Havalimanı projesine ile ilgili sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.

Artvin'de 4 bin 406 hektarlık maden ruhsatı mı verildi?

Cerattepe’de maden ocağı açmak isteyen yandaş işadamı Mehmet Cengiz’e sadece 40 hektar için değil, Artvin’i de içine alan 4 bin 406 hektarlık maden ruhsatı verildiği belirlendi.

Artvin'deki Halis Yılmaz Köprüsü sorun yaratıyor!

Artvin Yusufeli, Erzurum Karayolu'nun Deriner Barajı'nın inşaatı sırasında yapılan Halis Yılmaz Köprüsü bu Karayolu'nun bağlantı köprüsü olarak kaldı. Yaşanan onca kazaya rağmen herhangi bir düzenleme yapılmayan Köprü problem oluşturmaya devam ediyor

Artvin Murgul'da kentsel dönüşüm şart!

Murgul'da açılış töreninde konuşan Artvin Valisi Kemal Cirit Murgul'un Kabuk değiştirdiğini söyleyerek Murgul'da kentsel dönüşümün gerektiğine değindi. Murgul Bakır El İşlemeciliği kursunu ziyaret eden Cirit eline çekici alarak bakıra motif vermeye çalışt

Erzurum Tortum Çayı'na HES için Çed süreci başladı!

Artvin karayolu üzerinde yer alan, 1987'de ilçe olan ve ‘Erzurum'un sebze ve meyve ambarı’ olarak nitelendirilen Uzundere’ye Hidroelektrik Santralı (HES) yapılacağı haberleri ilçede tepkiyle karşılandı.

Artvin Yusufeli Barajı inşaatı 3 yıl içerisinde tamamlanacak!

Artvin Valisi Kemal Cirit, Yusufeli Barajı inşaatının 3 yıl içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini bildirildi. Cirit, Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali (HES) inşaatında incelemelerde bulundu.

Artvin Ardanuç HES projesi protesto edildi!

Artvin Ardanuç'a yapılmak istenen beş HES regülatörü ve taş ocağı projesine halkın tepkisi büyüyor. Bölgeye iş makinelerinin getirilmesine ve HES inşaatının başlaması ihtimaline karşı Ardanuç halkı nöbetlerle bölgeyi denetleme kararı aldı.

Artvin İl Genel Meclisi Mart ayı toplantısında imar görüşüldü!

Artvin İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantılarda bu ay Olağanüstü İl Genel Meclisi, gündeminde bulunan 12 gündem maddesini ele alarak karara bağladı.

Artvin İl Genel Meclisi'nin toplantısında imar görüşüldü!

Artvin İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantılarda bu ay İl Genel Meclisi, gündeminde bulunan 11 gündem maddesini ele alarak karara bağladı.

Artvin haberleri Haberi

Artvin haberleri


Artvin'in Şavşat ilçesinde, ahşap evde çıkan yangında yürüme engelli Aysun Göğercin (41), hayatını kaybetti.


İlçenin Pınarlı köyüne bağlı Demirciler Mahallesi'nde iki katlı ahşap evde, sobanın devrilmesi sonucu yangın çıktı.


Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangın sırasında evden çıkamayan yürüme engelli Göğercin'in yanarak öldüğü...