www.havadanemlak.com ekibi tarafından görüntülendi">
29 / 03 / 2024

Ataman Karina projesi

Ataman Karina projesi

Temeli bu yıl atılan ve Pendik'te inşa edilen Ataman Karina projesinin son hali, www.havadanemlak.com ekibi tarafından görüntülendi

Ataman Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataman Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bertan Ataman tarafından kuruldu.

Sadık Ataman İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadık Ataman İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ataman tarafından kuruldu.

Nadir Ataman: Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde ekip biçenler şimdi rantı izliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul arazileri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde önceden ekip biçenler şimdi rantı izliyor" şeklinde konuştu.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki!

İBB ve Bakirköy CHP Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki gösterdi.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul'un güzergahındaki arazilere ilişkin açıklama!

CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul’un imar planlarında ayrımcılık yapılacağını ileri sürdü. Ataman, İBB'nin ve CHP’li belediyelerin arazilerine düşük imar verileceğini belirtti.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul tepkisi!

İBB Meclis üyesi Nadir Ataman, TOKİ'nin Kanal İstanbul projesi kapsamında bulunan Sazlıbosna Mahallesi’nde 970 bin 300 metrekare büyüklüğünde mera ve tarla alanlarını ihaleye çıkarmasına tepki gösterdi.

Nadir Ataman'dan İstinyePark çıkışı! İmar usulsüzlüğü mü var?

Doğuş Holding’in yüzde 42’lik hissesini Katar Holding’e 1 milyar dolara satmaya hazırlandığı İstinyePark’ta, özel plan ve imar değişiklikleri uygulanmıştı. Projeye çevre yapılanma koşullarının üzerinde özel emsal şartları tanındığını belirten CHP’li Ataman, konuya ilişkin bir önerge sundu.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul çıkışı!

Kanal İstanbul’un çevresine kurulacak 'Yenişehir'in komşusu olan Başakşehir’deki toplu konut projesinin 2. etabı son şeklini aldı. CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ataman Grup Mühendislik İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataman Grup Mühendislik İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hayrullah Ataman tarafından kuruldu.

Nadir Ataman'ın Büyükçekmece'de kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Nadir Ataman'ın Büyükçekmece Kumburgaz'daki iki yapıya, tek yapı belgesi aldığını belirtti...

Nadir Ataman'dan sahra hastanesi açıklaması! 

CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, İstanbul’da Atatürk Havalimanı’nda kurulacak hastanenin inşaatının havalimanı arazisinde değil bitişindeki 52 bin metrekarelik alanda başladığını ifade etti...

Atilla Ataman'dan Trabzon Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkan Vekili Atilla Ataman, Avni Aker Stadyumu’nun yer aldığı bölgede yapılacak olan millet bahçesi ve amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına yanıt verilmesi hususunda değerlendirmeler yaptı.

Ataman Deniz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ataman Deniz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Bülent Ataman ve Onur Karahan ortaklığında kuruldu.

Ataman Karina projesi Haberi

Ataman Karina projesi

Ataman İnşaat tarafından 2010 yılında Pendik´te temeli atılan Ataman Karina´nın 2012 yılında tamamlanması planlanıyor.

Ataman Karina Pendik'te son durumu görmek için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır....