24 / 04 / 2024

Atatürk Havalimanı fuar merkezi

Atatürk Havalimanı fuar merkezi

MedyaCity’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, Atatürk Havalimanı'nın bulunduğu alanın nasıl değerlendirileceğine ilişkin açıklama yaptı. Kurt, Atatürk Havaliman’ının dünya standartlarında bir fuar merkezine dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.

Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekarelik fuar alanı yapılıyor! İnşaat başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak bir fuar alanı için inşaata başlandığını belirtti. İşte ayrıntılar...

MOSDER, Atatürk Havalimanı'na talip!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği, yaşadıkları sıkıntıları ve çözüm önerilerini kaleme aldıkları bir mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyio Erdoğan’a gönderdi. Dernek, Atatürk Havalimanı’nın kendilerine yeni fuar alanı olarak tahsis edilmesini talep etti...

Atatürk Havalimanı için 5 milyar dolarlık öneri!

Atatürk Havalimanı’nın açık hava müzesi ve fuar merkezi kombinasyonuna dönüştürelmesi önerildi. Bu projeyle İstanbul’un dünyanın buluştuğu şehir haline getirilmesi planlanıyor.

Atatürk Havalimanı 6 Nisan’da ticari uçuşlara kapanıyor!

Atatürk Havalimanı, 6 Nisan’da ticari uçuşlara kapanıyor. Atatürk Havalimanı içerisinde yer alan arazi daha sonra millet bahçesi olarak hizmet verecek. Terminal binaları ise kongre ve fuar merkezine dönüşecek.

Atatürk Havalimanı arazisine yapılacak projenin görseli ortaya çıktı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Atatürk Havalimanı arazisinde kurulacak 11 milyon metrekarelik Millet Bahçesi içinde bir fuar ve kongre merkezi oluşturmak istediklerini söylerken projeye ilişkin en net görsel de ortaya çıktı.

Atatürk Havalimanı kararına Mehmet Şimşek'ten ilk yorum!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın, Atatürk Havalimanı'nın imara açılmayacağı fuar alanı olacağı konusunda yaptığı açıklamaya Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten destek geldi. Şimşek, konu ile ilgili ilk açıklamayı yaptı.

Atatürk Havalimanı uluslararası fuar merkezine dönüşmeli!

MedyaCity’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, Atatürk Havalimanı'nın bulunduğu alanın nasıl değerlendirileceğine ilişkin açıklama yaptı. Kurt, Atatürk Havaliman’ının dünya standartlarında bir fuar merkezine dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında tarihi fırsat!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz..

Tarkim Havacılık'ın Atatürk Havalimanı'ndaki 2 hangarı mühürlendi!

Tarkim Havacılık'ın Atatürk Havalimanı'ndaki 2 hangarı mühürlendi. Şirket çalışanlarının apron kartları iptal edilirken, hangarda bulunan 11 uçakta ise arama yapıldı.

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Atatürk Havalimanı Şubesi açıldı!

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Atatürk Havalimanı Şubesi, Cenk Gökhan Şube Müdürlüğü'nde 380 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Bakırköy'de açıldı.

Atatürk Havalimanı'nın ana giriş kapısı genişletiliyor!

28 Haziran'da yaşanan terör saldırısının ardından Atatürk Havalimanı'nda genişletilen güvenlik önlemleri nedeniyle oluşan uzun araç kuyruklarını azaltmak için ana giriş kapısının bulunduğu bölüme araç kontrol 'cep'i yapılıyor.

Atatürk Havalimanı için imza kampanyası başlatıldı!

İstanbul'da inşaatına başlanan üçüncü havalimanının 2018 yılında açılması planlanıyor. İnşaatı devam eden yeni havaalanı açıldığında Atatürk Havalimanı'nın kent ormanı olmasını isteyen Nurhan Çetinkaya bir imza kampanyası başlattı.

Atatürk Havalimanı genişletme çalışmalarının ilk etabı tamamlandı!

TAV Havalimanları, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü ile imzaladığı sözleşme kapsamında Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalini genişletmek için projenin ilk etabı tamamlandı.

Atatürk Havalimanı fuar merkezi Haberi

Atatürk Havalimanı fuar merkezi

İstabul’da 3. Havalimanın hizmete girmesinin ardından, Atatürk Havalimanı'nın bulunduğu alanın nasıl değerlendirileceğine ilişkin Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’dan açıklama geldi.


“Atatürk Havalimanı İstanbul’a nefes aldıracak bir alan olarak düzenlenecek” diyen Aslan, alana alışveriş merkezi ve konut yapılmasının söz konusu olmadığını belirtti ve terminallerin fuar alanı olarak hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.


Bakan Arslan’ın, “dünya çapında fuarlar” ve “ülke ekonomisine önemli katkı” vurguları yaptığı ifadelerine paralel olarak, “Atatürk Havalimanı’nda beş büyük dünya etkinliği” açıklaması geldi.


High Tech Port, Global SatShow, Expo Turkey by Qatar, World Cities Expo ve Eurasia Airshow gibi Türkiye’nin uluslararası arenada yankı uyandıran ve en katma değerli fuarlarını organize eden MedyaCity’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, konuyla ilgili bir değerlendirme yaptı.


Kurt, şöyle dedi;


“Ulaştırma Bakanımız sayın Ahmet Arslan tarafından Atatürk Havaliman’ının dünya...