28 / 03 / 2024

avm otopark ceza

avm otopark ceza

0-3 saat arasında ücretsiz olan otopark için para alan AVM'ye para cezası kesildi...

Yeni binalarda elektrikli şarj ünitesi zorunlu! Bina ve AVM'lerde kaç otopark alanı elektrikli araçlara uygun olmalı?

Türkiye’de elektrikli araçlara olan talep yılın ilk 9 ayında, geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 862,8 arttı. Peki bina ve AVM otoparklarında kaç otopark alanı elektrikli araçlara uygun olmalı? İşte o rakamlar...

Otopark ücretlerinde akıllara durgunluk veren detay! Ceza yemek daha ucuza geliyor!

İstanbul'un bazı noktalarında 12-24 saat arasında otopark ücretinin 300 lira olduğu görülürken insanlar yüksek otopark ücretlerine tepki gösterdi. Diğer taraftan, otopark ücreti vermek yerine aracı hatalı yere park edip ceza yemenin daha ucuza geldiği fark edildi. İşte akıllara durgunluk veren o hes

AVM otoparklarını kullanan sürücüler dikkat! Bunu kimse bilmiyor! Paranızı geri alabilirsiniz!

AVM otoparklarında 0-3 saat arası bedava gerekirken pek çok AVM bu kurala uymayıp, insanlardan ücret istiyor. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, kendisinden 1 saat 5 dakika için 60 lira isteyen AVM'yi şikayet etti. AVM, otopark ücretini geri verdi ve otopark girişinde bulunan ücret tarif

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Alışveriş merkezlerinde otoparka ücret ödemeyin! 0-3 saat detayına dikkat!

Alışveriş Merkezleri’nde (AVM) otopark hizmeti yasal olarak ilk üç saat ücretsiz olmasına rağmen çoğu kuruluş bu kurala uymayarak milyonlarca lira haksız kazanç elde ediyor.

Van Park AVM'deki 75 adet iş yeri ve 1 otopark kiraya veriliyor! 90 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde yer alan 75 adet iş yeri ile 1 otoparkı kiraya veriyor. Fiyatı dudak uçuklattı...

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

Çiğli KİPA AVM sahibinden satılıyor!

İzmir'in Çiğli ilçesi, Küçük Çiğli Mahallesi'nde bulunan Çiğli KİPA AVM, akaryakıt istasyonu ve açık otopark sahibinden satılıyor.

Samsun İlkadım'da katlı otopark ve AVM projesine iptal!

Samsun'da İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş'ın katlı otopark ve alışveriş merkezi yapmayı planladığı iki parseli birleştiren imar planı kararı iptal edildi.

Çağlayan Adliyesi’nin yanındaki dev otopark satışa çıkarıldı!

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’nin yanındaki 5 katlı dev otopark satışa çıktı. Türkiye’nin en modern otoparkı olarak gösterilen otoparkın içerisinde AVM ve cafeler de bulunuyor.

AVM sayısı arttıkça mağazalaşma sayısı da artıyor!

Giriş kapısına yakın, otopark asansörünün çıkışında ya da köşede yer almak. Bütün bunlar AVM’deki mağazanın ziyaretçi sayısını etkiliyor. Hatta yürüyen merdivenlerin konumu bile ciroya yansıyor. Nasıl mı?..

Bilecik ticaret merkezi ve AVM inşaat ihalesi 12 Eylül'de!

Bilecik Belediyesi tarafından Merkezde ticaret merkezi - AVM - yeraltı otoparkı ve meydan düzenlenmesi yapımı işi ihale ediliyor..

City Van AVM'deki 77 adet işyeri ve otopark kiraya veriliyor!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak İstimlak Daire Başkanlığı, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan City Van AVM'deki 77 adet işyeri ve otoparkın yüzde 50'lik hissesini kiraya verilecek. Gayrimenkullerin 3 yıllık kira bedeli 23 milyon 542 bin TL olarak belirlendi.

avm otopark ceza Haberi

avm otopark ceza

0-3 saat arası ücretsiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) 2007 yılında 'otopark sorununa çözüm bulmak için alışveriş merkezlerinde ilk üç saate (0-3) kadar ücret alınmamasına' karar vermişti. Ancak bazı alışveriş merkezlerinin bu karara uymadığı Avukat Çağlar Doğu Aras'ın, Beşiktaş Kaymakamlığı Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Başkanlığı'na başvurmasıyla ortaya çıktı. 

Hakem heyeti haklı buldu Aras başvurusunda, 1.5 saat süre ile aracını bir alışveriş merkezinin otoparkına bıraktığını ancak kendisinden 5 TL ücret alındığını belirterek söz konusu paranın iadesini istedi. 


Hakem heyeti Aras'ı haklı bularak paranın iadesine karar verdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı da AVM'ye ceza kesti. Söz konusu AVM'ye bugüne kadar 53.092 TL idari para cezası uygulandığı öğrenildi. 


Posta...