19 / 04 / 2024

Babacan Palace ev fiyatları ne kadar

Babacan Palace ev fiyatları ne kadar

Babacan Holding, şimdi de Beylikdüzü'nün en lüks projesi olan Babacan Palace’dan kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede sıfır peşinat aylık 1.650 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Babacan Holding'in ticari üniteleri satışa çıktı!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen "Babacan Premium", "Babacan Port Royal", "Babacan Palace" ve "Crown Deluxe" projelerindeki ticari ünitelerine gösterilen yoğun ilginin ardından, Babacan Port Royal Port Cadde ticari üniteleri 1 milyon 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Babacan Port Royal'de kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Port Royal'de 1 oda 1 salon daireler 3 bin 800 TL'den, 2 oda 1 salon daireler 5 bin 200 TL'den ve 3 oda 1 salon daireler 8 bin 300 TL'den başlayan taksitlerle satılıyor.

Babacan Port Royal'da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Holding'in Küçükçekmece E-5 üzerinde, peşinatsız, ara ödemesiz ve kira öder gibi ev alma  fırsatı sunuyor...

Babacan Holding'ten 0.79 faizli yeni kampanya!

Babacan Holding, Beylikdüzü Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinden konut almak isteyenlere yüzde 5 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0,79 faiz fırsatı sunuyor...

Babacan Holding'ten 40 aya kadar taksitlendirme fırsatı!

Babacan Holding, Ramazan Kampanyası ile, projelerine yatırım yapan herkesi, fiyat farkı yansıtmadan, en lüks mobilyalarla döşeli bir ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında 40 aya kadar varan taksitlendirme imkanı sunulacak.

Babacan'dan konut alana eşyası hediye!

Babacan Holding, Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde konut alan müşterilerine, dairelerini satış fiyatına herhangi bir fark koymadan eşyalı şekilde teslim edecek.

Babacan Holding'ten dayalı döşeli ev kampanyası!

Babacan Holding, Dünya Kadınlar Günü’ne özel kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Proje 8- 18 Mart tarihleri arasında Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde geçerli olacak.

Babacan Premium'da bankasız kefilsiz ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Premium'da Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına yoğun ilgi devam ediyor.  Sınırlı sayıda daire için geçerli kampanyada 120 ay, bankasız kefilsiz ev sahibi olma fırsatı devam ediyor.

Babacan yatırımcıları bankasız, kefilsiz ve senetle ev sahibi yapacak!

Babacan Premium ve Babacan Port Royal projeleriyle kampanyaya katılan Babacan Holding, konut alıcılarına yüzde 10 peşinat fırsatı sunuyor...

Babacan Holding 2 ayda herkesi ev sahibi yapacak!

Babacan Holding, daha güçlü bir ekonomi için başlatılan "Türkiye için kazanç vakti" kampanyasına Babacan Premium, Babacan Port Royal projeleriyle destek oluyor. 

Babacan Holding faiz kampanyasını uzattı!

Babacan Holding, satışı devam eden Babacan Premium, Babacan Port Royal ve Babacan Palace projelerinde faiz kampanyasını 1 ay daha uzattı..

Babacan Palace ile Babacan Prime Suits'te kira garantili dev kampanya!

Babacan Holding Babacan Palace ile Babacan Prime Suits projelerinde yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında 269 bin TL değerindeki daireye aylık bin 500 TL, 370 bin TL değerindeki daireye ise aylık 2 bin TL’lik kira garantisi veriliyor.

Babacan Holding’ten 2018'de ev alan ilk 5 kişiye otomobil hediye!

Babacan Holding'in yılbaşına özel hazırladığı kampanya dahilinde yeni yılda ev alan ilk 5 kişiye özel bir yıl süreyle lüks bir araç kiralanacak...

Babacan Palace ev fiyatları ne kadar Haberi

Babacan Palace ev fiyatları ne kadar

Babacan Holding tarafından Beylikdüzü’nün en iyi lokasyonunda hayata geçirilen ve bölgenin en lüks projesi olma özelliği taşıyan Babacan Palace’dan peşinatsız aylık 1.650 TL taksitle konut sahibi olmak artık daha kolay. 


Teslimlerin başladığı ‘Babacan Palace’dan konut sahibi olanlar tapularına da beklemeden hemen kavuşuyor. 


Satışa çıktığı günden bu yana büyük ilgi gören Babacan Holding projelerinden konut sahibi olmak isteyenlere çok özel fırsatlar sunduklarını vurgulayan Babacan Holding Ceo’su Mehmet Babacan, insanları konut sahibi yapmak için çalıştıklarını söyledi. Babacan, “Konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için sektör tarafından uygulanan kampanyaların yanı sıra bizler de firmamız adına elimizden gelen desteği vatandaşlarımıza vermeye çalışıyoruz. Son olarak da teslimlerimizin başladığı Babacan Palace projemizden konut sahibi olmak isteyenlere kira öder gibi aylık 1.650 TL taksitle konut sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Projede...