27 / 04 / 2024

Babacan Palace nerede

Babacan Palace nerede

Kendi arsaları üzerinde inşa ettiği lüks konut projeleriyle sektörde öne çıkan Babacan Holding’in, Beylikdüzü’nde inşa ettiği ihtişamlı proje ‘Babacan Palace’da geri sayım başladı.

Babacan Palace otel konforunu ev rahatlığıyla birleştirdi!

Babacan Yapı’nın Esenyurt’ta hayata geçirdiği, Babacan Palace, 298 bin liradan başlayan satış fiyatıyla lüks otel konforu ve saray atmosferini evinizin rahatlığıyla birleştiriyor.

Babacan Gardenia Bahçelievler lansmana özel yüzde 15 indirimle ön satışta! Yeni proje! 

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Babacan Gardenia Bahçelievler nerede? Projede kaç konut var? Konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Babacan Central nerede?

Babacan Central nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Babacan Central nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Babacan Holding'in ticari üniteleri satışa çıktı!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen "Babacan Premium", "Babacan Port Royal", "Babacan Palace" ve "Crown Deluxe" projelerindeki ticari ünitelerine gösterilen yoğun ilginin ardından, Babacan Port Royal Port Cadde ticari üniteleri 1 milyon 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Babacan Holding'ten 0.79 faizli yeni kampanya!

Babacan Holding, Beylikdüzü Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinden konut almak isteyenlere yüzde 5 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0,79 faiz fırsatı sunuyor...

Babacan'dan konut alana eşyası hediye!

Babacan Holding, Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde konut alan müşterilerine, dairelerini satış fiyatına herhangi bir fark koymadan eşyalı şekilde teslim edecek.

Babacan Holding'ten dayalı döşeli ev kampanyası!

Babacan Holding, Dünya Kadınlar Günü’ne özel kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Proje 8- 18 Mart tarihleri arasında Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde geçerli olacak.

Babacan Holding faiz kampanyasını uzattı!

Babacan Holding, satışı devam eden Babacan Premium, Babacan Port Royal ve Babacan Palace projelerinde faiz kampanyasını 1 ay daha uzattı..

Babacan Palace ile Babacan Prime Suits'te kira garantili dev kampanya!

Babacan Holding Babacan Palace ile Babacan Prime Suits projelerinde yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında 269 bin TL değerindeki daireye aylık bin 500 TL, 370 bin TL değerindeki daireye ise aylık 2 bin TL’lik kira garantisi veriliyor.

Babacan Holding'ten hemen taşın, 1 yıl sonra öde kampanyası!

Babacan Holding, Babadan Palace ve Prime Suites projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre; konut sahibi olmak isteyenler, hemen taşınıp ödemeye ise 1 yıl sonra başlıyor.

Babacan Holding’in 4 projesinde Kurban Bayramı’na özel kampanya!

Babacan Holding, konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için birbirinden özel kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Kurban Bayramı tatili boyunca ‘Babacan Port Royal’, ‘Babacan Premium’, ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ten konut sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Babacan Palace ve Prime Suites'te 1.950 TL taksit fırsatı!

Babacan Holding, ev sahibi olmayı kolaylaştıracak kampanyalarına devam ediyor. ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ projelerinden sıfır peşinatla aylık 1.950 TL taksitle kira öder gibi konut sahibi olanlar aynı zamanda tapularına da hemen kavuşup taşınma fırsatı da buluyor.

Babacan Holding’ten Ramazan Bayramı’na özel kampanya!

Babacan Holding, konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için birbirinden özel kampanyalara imza atıyor. Ramazan Bayramı boyunca ‘Babacan Port Royal,’ ‘Babacan Premium’ ve ‘Babacan Palace’tan konut sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylıkları sunulmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Babacan Palace'ta 1.650 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Holding, şimdi de Beylikdüzü'nün en lüks projesi olan Babacan Palace’dan kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede sıfır peşinat aylık 1.650 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Babacan Palace nerede Haberi

Babacan Palace nerede


Kendi arsaları üzerinde inşa ettiği lüks konut projeleriyle sektörde öne çıkan Babacan Holding’in, Beylikdüzü’nde inşa ettiği ihtişamlı proje ‘Babacan Palace’da geri sayım başladı.


İngiliz ve Osmanlı mimarisinin görkemli ve tarihi dokusunu, günümüz teknolojisi ve modern mimarı anlayışıyla birleştiren‘Babacan Palace’ın teslimleri mart ayında başlıyor.


Bölgede ses getiren kampanyalara imza atan Babacan Holding, ev sahibi olmayı kolaylaştırdığı gibi yatırımcısının da yüzünü güldürüyor.


5 bin metrekarelik bir alanda hayata geçen ‘Babacan Palace’dan konut satın almak isteyenler için 40 ay sıfır faiz kampanyası da devam ediyor.


66-287 metrekare arasında değişen 1 + 1, 2+ 1, 3+1 konut tiplerinin yer aldığı ve 5 yıldız otel konseptiyle satışa sunulan‘Babacan Palace'ta1+ 1 daire fiyatları ise 214 bin TL'den başlıyor.


‘Babacan Palace'; geniş teraslı, deniz manzaralı suitlerden oluşan proje donanımlı SPA ve...