25 / 04 / 2024

bağcılar hasarlı binalar

bağcılar hasarlı binalar

İstanbul'da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından Bağcılar'da 4 katlı bir binanın kolonunda, çatlaklar oluştu. Evlerinde korkarak kaldıklarını söyleyen bina sakinleri, ekiplerin binaya gelip inceleme yapmasını bekliyor.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm mağduriyeti!

İstanbul Bağcılar'da başlatılan kentsel dönüşüm Asburçaklar Sitesi sakinlerini mağduriyete uğrattı. Binalarının güvenirliğinden endişe eden site sakinleri daha güvenli binalarda yaşamak isterken hukuksuz anlaşmalarla mağdur oldu. 

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Bağcılar'da bina dayanıklılık testi için başvurular arttı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bağcılar'da olası İstanbul depremi nedeniyle binalar için dayanıklılık testi başvurularında artış yaşandı.

Bağcılar’daki riskli binalar yıkılıyor!

Bağcılar’da depremde hasar gören binalar kontrollü olarak yıkılıyor. 5.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar alan 5 katlı bir binanın yıkımı tamamlanırken, 270 daire ve 40 dükkanın bulunduğu sitede çalışmalar devam ediyor...

Bağcılar'da riskli binaların yıkımına başlandı!

Bağcılar'da kolon ve kirişlerinde zarar gördüğü için mühürlenen binaların yer aldığı Demircan Sitesi'nde yıkım havadan görüntülendi.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Bağcılar'da riskli olan binalar için yıkım kararı verildi ancak 3 yıl geçmesine rağmen bir çivi bile çakmadı. 82 mağdur aile ise 38 aydır mağdur olduklarını iddia etti.

Bağcılar'da 4 bin 600 bağımsız birim dönüştü!

Bağcılar Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Erteğin: "Bağcılar Belediyesi olarak hemşehrilerimizle işbirliği yaparak 4 bin 600 bağımsız birimi dönüştürdük. Otoparklı, yeşil alanı olan binalar inşa ediyoruz" dedi.

Bağcılar Hira Nur Camii’nin temeli atıldı!

Bağcılar, depreme dayanıklı yeni camii ve okul binalarına kavuşuyor. Merkez Mahallesi’nde Osmanlı mimarisinin özelliklerine uygun inşa edilecek olan Hira Nur Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bağcılar’a iki yeni sağlık merkezi yapılıyor!

Bağcılar Belediyesi, ilçe sakinlerinin sağlığını göz önüne alarak yeni hizmet binalarını inşa edip hizmete sunuyor. İnşası tamamlanan Sancaktepe Aile Sağlığı Merkezi ile Çınar Aile Sağlığı Merkezi de önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak.

Bağcılar Şehitler Parkı ve Çanakkale Zaferi Müzesi açıldı!

Bağcılar Belediyesi AK Parti yönetimiyle modern yaşam alanlarının kurulduğu, prestij caddelerin hizmete sunulduğu ve “Kentsel Dönüşüm Projesi” kapsamında asansörlü, otoparklı binaların inşa edildiği cazibe merkezi haline geldi.

Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde yıkım töreni halay çekilerek gerçekleştirildi!

Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Bağcılar'da, Kirazlı Mahallesi'nde bulunan Yuvam Sitesi'ndeki binaların yıkımı törenle gerçekleştirildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, deprem bizi yıkmadan biz yıkalım dedi...

Bağcılar Çınar Mahallesi yenileniyor!

Bağcılar' da bütün sokaklarda ve caddelerde hazırlanan projelerin hayata geçmesiyle mahallelerin yaşam standardı yükseliyor. Yenilenen binaları, yolları ve alt yapısıyla ilçe modem bir görünüme kavuşuyor...

Batışehir Bağcılar satış fiyatları!

3 bin 516 adet konutun yer aldığı Batışehir Bağcılar satış fiyatları 'na göre daireler 188 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

bağcılar hasarlı binalar Haberi

bağcılar hasarlı binalar

Marmara Denizi Silivri açıklarında, perşembe günü yaşanan  5.8 büyüklüğündeki depremde İstanbul’da bulunan bazı binalarda hasar meydana geldi. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, evlerine girmeye korkan bazı İstanbullular parklara kurdukları çadırlarda ve arabalarında sabahladı. Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi 542 Sokak’taki 4 katlı binanın sakinleri birinci kattaki dairenin kolonunda ve balkon duvarında çatlaklar oluştuğunu söyledi.

“GELECEĞİZ DEDİLER AMA GELEN YOK”

Daire sakini Ali Seydi Döğer, “Depremden önce çok hafif bir çatlak vardı burada. Depremin ardından tamamen bu hale geldi. Ben de onun akabinde büyükşehir belediyesine, Bağcılar belediyesine haber verdim. Yaklaşık 30 saat falan oldu kimse hala gelemedi. Bu binada 10 daire var yaklaşık 50 kişi yaşıyor görüyorsunuz durumu. Depremden önce böyle değildi. Depremden sonra bu hale geldi” şeklinde konuştu.


Doğer, “Demir çürümüş...