26 / 04 / 2024

Bahçelievler inşaat iş kazası

Bahçelievler inşaat iş kazası

Bahçelievler'de 5 katlı binanın dış cephesindeki asansörünün düşmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Kabinin kancasından çıkması dolayı düştüğü öne sürülen asansörde bulunan Bekir Bilir (31), olay yerinde yaşamını yitirdi.

2023'e kadar 404 millet bahçesinin inşaatı tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye'de millet bahçesi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2023'e kadar 404 millet bahçesinin inşaatının tamamlanacağını dile getirdi. 

Kütahya'da millet bahçesi inşaatı için düğmeye basıldı!

Kütahya'da yapılacak olan millet bahçesi için inşaat çalışmaları başlıyor. İhalesi gerçekleşen projenin 400 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Elazığ'da kaza yapan minibüsteki 8 inşaat işçisi yaralandı!

Elazığ'da inşaat işçilerini taşıyan servis minibüsü bahçe duvarına çarptı. Kazada, şoför ile araçta bulunan 8 inşaat işçisi yaralandı.

Canik millet bahçesi inşaatından kablo çalan 3 şüpheli yakalandı!

Samsun Canik'te millet bahçesi inşaatındaki şantiyeden kablo çaldıkları iddiasıyla 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemleri devam ediyor...

Salda Gölü Millet Bahçesi'nin inşaat ihalesi TBMM'de!

Salda Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi çevre düzeni ve imar planlarının askı süreci devam ederken Millet Bahçesi inşaatı için ihaleye çıkılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

2017 yılı ikinci çeyrek inşaat işgücü endeksi açıklandı!

TÜİK, 2017 yılı ikinci çeyrek inşaat işgücü girdi endekslerini açıkladı.

Evkur Bahçelievler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Evkur Bahçelievler İnşaat Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Kan ve Kaan Kan ortaklığında kuruldu.

İnşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu!

Ticaret Gazetesi köşe yazarı Fatih Özkılınç, "inşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu"nu ele aldı. İşte Fatih Özkılınç'ın o yazısı..

Antalya'da inşaat işçilerine denetim!

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı koordinesinde Antalya'da mevsimlik ve inşaat işçilerinin konakladıkları yerlere yönelik denetim yapıldı..

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi'nden inşaat işçilerine belge!

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi inşaat işçilerine Mesleki yeterlik belgesi vermek için Avcılar merkezinde faaliyete başladı. Mesleki yeterlik belgesinin işverene ve bireye avantajları ve dezavantajları açıklandı.

Nevşehirli inşaat işçileri 1 Mayıs'ta da çalıştı!

Nevşehirli inşaat işçileri 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde de çalıştı. Yurdun çeşitli yerlerinde kutlama programları düzenlenirken Nevşehirli işçiler iş başı yaptı.

Bursa Karacabey'de kat karşılığı inşaat işi ihale edilecek!

Türk Kızılayı Karacabey Şube Başkanlığı, Bursa Karacabey'de kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 29 Mayıs'ta yapılacak..

6 bin Çinli inşaat işçisi çalışmak için İsrail'e gidiyor!

İsrail ile Çin arasında varılan anlaşmaya göre, 6 bin Çinli inşaat işçisi çalışmak için İsrail'e gelecek. Bu kararı İsrail resmi radyosu duyurdu.

Bahçelievler inşaat iş kazası Haberi

Bahçelievler inşaat iş kazası

Bahçelievler'de 5 katlı binanın dış cephesindeki asansörünün düşmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti. 


Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Kocasinan Mahallesi Polat Sokak'taki bir binanın dış cephesindeki yük asansörü 5. kata çıkarken düştü.


Kabinin kancasından çıkması dolayı düştüğü öne sürülen asansörde bulunan Bekir Bilir (31), olay yerinde yaşamını yitirdi.


Polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Bilir'in olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi.


Bekir Bilir'in öğle yemeği için yakındaki bir marketten alışveriş yaptıktan sonra binaya çıkmak için bindiği yük asansörünün son kata gelindiğinde düştüğü belirtildi.


Bilir'in cesedi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna...