28 / 03 / 2024

Bahçeşehir Park Gölet Evleri fiyat listesi

Bahçeşehir Park Gölet Evleri fiyat listesi

Bahçeşehir Park Atmaca Grup satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Park Gölet projesinde 4+1 daire fiyatları 1 milyon 700 bin liradan başlıyor...

Bahçeşehir Park Gölet iletişim!

Bahçeşehir Park Gölet iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Atmaca Grup projesi Bahçeşehir Park Gölet Evleri'nde 4+1 daire fiyatları 1 milyon 700 bin liradan başlıyor...

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Bahçeşehir Gölet projesinde Danıştay'dan yeni karar!

İmar planları ve ruhsatları mahkeme kararıyla iptal edilen Bahçeşehir Gölet projesi için belediye başkanına tanınan satış yetkisi kararına ilişkin yeni bir gelişme meydana geldi.

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

Bahçeşehir Gölet'ine bisiklet yolu yapılacak!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'inde yer alan yürüyüş yoluna bisiklet yolu inşa etmek için çalışmalara başladı.

Özgür Karabat'tan Bahçeşehir gölet ruhsatları iptaline ilişkin açıklama!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Bahçeşehir Gölet bölgesinde mahkeme kararıyla iptal edilen dükkan ruhsatlarının yaklaşık 12 bin metrekarelik alanı kapsadığını belirtti.

Bahçeşehir gölet projesinin ruhsatları iptal edildi!

İstanbul'da senelerdir gündemden düşmeyen Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis projesinin ruhsatları mahkeme tarafından iptal edildi.

Bahçeşehir Göleti'nin imar planları iptal edildi!

Bahçeşehir Gölet bölgesine kafeteryalar, mağazalar halkın ve kamuoyunun tüm tepkilerine rağmen inşa edildi. Mahkeme iptal kararını çok geç verdi...

Bilirkişi raporunda Bahçeşehir Göleti'ndeki inşaat ticari amaç için yapılıyor denildi!

İstanbul Bahçeşehir Gölet’teki parsellere dair imar planının iptali davasında bilirkişi raporu dosyaya eklendi. Raporda, dava konusu planlarda önerilen ticaret alanlarının kar amaçlı ticari faaliyete dönüştüğü açıklandı.

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat ruhsatı iptal edildi!

Yıllardır tartışma konusu olan Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis inşaatının ruhsatları mahkeme kararı ile iptal edildi.

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Bahçeşehir Üniversitesi'nde inşaat durdu! İşte nedeni!

Beşiktaş'taki Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü'nde bulunan inşaat alanında tarihi kalıntılar tespit edildi ve inşaat durdu...

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duygu Kalkan tarafından kuruldu. 

Hayatpark: Bahçeşehir’e ikinci gölet!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir’e ikinci bir gölet park kazandırdı.

Bahçeşehir Park Gölet Evleri fiyat listesi Haberi

Bahçeşehir Park Gölet Evleri fiyat listesi


Bahçeşehir Park projesi, Atmaca Grup tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Bahçeşehir Göleti büyüme alanında inşa ediliyor olan Bahçeşehir Park projesi ultra lüks olarak tasarlandı.


Bahçeşehir Park Evleri projesinde 11 katlı iki konut bloğu yer alıyor. Bahçeşehir Park Evleri projesi 130 adet daire ve 130 adet ticari birimden meydana geliyor.


Bahçeşehir Park Evleri projesinde dairelerin tamamı 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Bahçeşehir Park Evleri projesinde teslimler Eylül 2017 yılında yapılıyor.


Bahçeşehir Park Atmaca Grup satış ofisi ile 0212 412 12 22 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Bahçeşehir Park ev fiyatları 1 milyon 700 bin liradan başlıyor.


Bahçeşehir Park projesinde ticari birimlerin metrekare birim fiyatı 35 bin liradan başlıyor. Bahçeşehir Park projesinde dükkanlar 15 ay sonra satışa açılacak.



Bahçeşehir Park Atmaca Grup satış ofisi

Tel: 0212...