24 / 04 / 2024

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi imar planı

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi imar planı

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ve çeşitli meslek örgütlerine ait oda başkanları 1/5000'lik şehir planına itiraz ettiklerini açıkladı.

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi özel proje alanı ilan edildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 1/5000 ölçekli revizyon-ilave nazım imar planında Küçük Sanayi Sitesi’nin Stratejik Merkez Özel Proje Alanı olarak belirlendiği açıklandı. Küçük Sanayi Sitesi esnafı düzenlemeyi eleştirdi.

Balıkesir'de 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor!

Balıkesir'de 1986 yılında İller Bankası Şehir Plancıları tarafından imar çalışması gerçekleşen Sanayi 2. Kapı bölgesindeki 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor...

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Balıkesir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Balıkesir Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası işbirliğiyle imar barışı hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Balıkesir Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni binasında!

Çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşındı.

Balıkesir Büyükşehir'den 4.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Karesi İlçesi'ne bağlı 3 arsa ihale ile satılıyor. İhale 17 Ocak'ta yapılacak..

Balıkesir Altıeylül'de 60.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül ilçesindeki 2 arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 1 Kasım'da gerçekleşecek..

Balıkesir’in en büyük konut projesi geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş. (BALTOK)'un Nisan ayında temellerini attığı inşasına başladığı bin 334 konutluk dev projenin tanıtımı Avlu Balıkesir Sergi Salonu'nda yapıldı.

Balıkesir Bilim Merkezi için Tubitak-Büyükşehir protokol imzaladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan ve inşa çalışmaları başlayan Çamlık Rekreasyon Alanı’na kurulacak olan Bilim Merkezi için TÜBİTAK ile ön protokol imzaları atıldı.

Balıkesir Ayvalık'ta 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Defterdarlığı Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Ayvalık'ta bulunan arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 4 Temmuz'da yapılacak..

Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.

Balıkesir Büyükşehir Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda encümen ve ihtisas komisyonlarına üye seçimleri yapıldı.

Balıkesir Dursunbey OSB imar planı onaylandı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Balıkesir Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi imar planını onayladı. 969 dönümlük alan Dursunbey OSB'ye devredildi.

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi imar planı Haberi

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi imar planı

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nde Umum Madeni Eşya ve Bilumum Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı İsmail Pala'nın düzenlediği basın toplantısında basın mensupları ile toplantıya katılanlar arasında gergin anlar yaşandı.


Toplantıya esnafların da davet edilmesi ve herkesin konuşmak istemesi basın mensuplarına da zor anlar yaşattı. Toplantıda açıklama yapmak isteyen bir şehir plancısı, sanayi sitesi içinde yeri olmadığı gerekçesi ile konuşturulmadı. Yaşananlardan rahatsız olan Şehir Plancısı toplantıyı terk etti. Küçüksan İşletme Kooperatifi Başkanı Ahmet Sakbaş sonradan toplantıya dahil olarak hararetli ortamı yumuşattı hem de yaşanan gelişmeleri ve taleplerini basın mensuplarına aktardı. Küçük Sanayi Sitesi'nin 1 milyon 300 bin metrekarelik arazisinin tamamının Özel Proje Alanı olarak belirlendiği 1/5.000'lik imar planından rahatsız olduğunu ifade eden mülk sahipleri, bu durumun Belediye Başkanının yetkisinde olduğunu ve ileriki...