27 / 04 / 2024

balkon kapatma şartları

balkon kapatma şartları

Posta yazarı Tamer Heper, 'Balkonların kapatılması gibi ortak alanlara müdahale, imara aykırı da olsa genel kurul kararı alınırsa sorun çıkmaz diyorlar. Ben ‘imara aykırı’ diye belediyeye şikayet edersem, belediye “Genel kurul kararı var, ben bunu yıkamam” mı diyecek?' sorusunu yanıtladı.

Pandemide ev tadilatları arttı!

Pandemi sebebiyle evde kalan vatandaşlar tadilata yoğunlaştı. Bu dönemde en çok boya ekipman satışları artış gösterdi. Bunu balkon kapatma ve koltuk döşeme izledi...

Balkon kapatma hangi şartlarda imara aykırı sayılır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Balkonların kapatılması gibi ortak alanlara müdahale, imara aykırı da olsa genel kurul kararı alınırsa sorun çıkmaz diyorlar. Ben ‘imara aykırı’ diye belediyeye şikayet edersem, belediye “Genel kurul kararı var, ben bunu yıkamam” mı diyecek?' sorusunu yanıtladı.

Balkon kapatma işlemine müteahhidin yetkisi var mı?

Posta Köşe Yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun ''cephe balkonlarının kapatılması'' hakkında sorulan soruyu yanıtladı...

Balkon kapatma imar barışına girer mi?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 8 Haziran'da başlattığı imar barışı uygulaması ile mevzuata aykırı yapılar kayıt altına alınıyor. Peki, balkon kapatma imar barışına girer mi?

Balkon kapatma yargıtay kararı 2017!

Yargıtay’dan çıkan emsal karara göre balkon kapatılabilmesi için ilgili binadaki tüm kat maliklerinin onayı gerekiyor. İşte balkon kapatma yargıtay kararı 2017..

Winperax'tan yeni açılır kapanır otomatik tente!

‘Cam balkon kapatma sistemleri’ ve ‘kendinden perdeli cam balkon’ üretmek amacıyla 2003 yılında kurulan Wİnperax Cam Balkon ve Gölgelendirme Sistemleri, ürün yelpazesine ‘açılır kapanır otomatik tente’ ürünlerini de ekledi..

Konut kredisi dosya masrafını geri alma şartları!

Alınan Yargıtay Kararları gereğince konut kredilerinde tüketicilerden alınan masraflar arasında bulunan konut kredisi dosya masrafı iade edilebiliyor. İşte konut kredisi dosya masrafını geri alma şartları...

Sayfiye'de herkese uygun ödeme şartları!

Esnek ödeme planlarıyla dikkat çeken proje kısa sürede başarılı bir satış grafiği yakaladı. Orman manzaralı “Sayfiye” her keseye uygun ödeme şartlarıyla cezbediyor.Sayfiye'de herkese uygun ödeme şartları bulunuyor.

Plansız alanlarda yapı şartları!

Belediye ve mücavir alan sınırları içinde ve dışında kalan ve plânı bulunmayan alanlardaki yapılaşmaların fen, sağlık ve çevre şartlarına uygun teşekkülünü sağlayan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği gereğince plansız alanlarda yapı şartları nelerdir?

2014 çevre temizlik vergisi affı şartları!

Torba Yasası ile af getirilen vergi borçları arasında belediyelerin sunduğu temizlik hizmetlerine karşılık olarak aldığı çevre temizlik vergisi de yer alıyor. İşte 2014 çevre temizlik vergisi affı şartları...

2014 emlak vergisi affı şartları!

11 Eylül 2014 tarihinde 29116 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren torba yasa ile emlak vergisi borçlarına af geldi. Peki vergi nasıl yapılandırılır? İşte 2014 emlak vergisi affı şartları..

El yazılı vasiyetname geçerlilik şartları!

Medeni Kanun gereğince; Vasiyet, resmi şekilde veya mirasbırakanın el yazısı ile ya da sözlü olarak yapılabiliyor. Peki, el yazılı vasiyetname nasıl olmalı? El yazılı vasiyetname geçerlilik şartları nelerdir?

Mirastan feragat sözleşmesi geçerlilik şartları!

Mirasçı ile yapılan; ileride doğacak miras hakkına ilişkin beklentiden bir karşılık alınarak veya karşılık alınmadan tamamen veya kısmen vazgeçmeyi amaçlayan mirastan feragat sözleşmesi geçerlilik şartları nelerdir?

balkon kapatma şartları Haberi

balkon kapatma şartları

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun 'Bir meslektaşınız, balkonların kapatılması gibi ortak alanlara müdahalenin, genel kurul kararı alınırsa (4/5 üye kararı ile) uygun olabileceği gibi bir görüşü dile getirdi. Yani “İmara aykırı, projesine aykırı olsa da genel kurul kararı alınırsa sorun çıkmaz” diyor. Buradan şunu mu anlayacağız? Ben ‘imara aykırı’ diye belediyeye şikayet edersem, belediye “Genel kurul kararı var, ben bunu yıkamam” mı diyecek?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

Bir meslektaşınız, balkonların kapatılması gibi ortak alanlara müdahalenin, genel kurul kararı alınırsa (4/5 üye kararı ile) uygun olabileceği gibi bir görüşü dile getirdi. Yani “İmara aykırı, projesine aykırı olsa da genel kurul kararı alınırsa sorun çıkmaz” diyor. Buradan şunu mu anlayacağız? Ben ‘imara aykırı’...