20 / 04 / 2024

Barış Manço Kültür Merkezi kafeteryası

Barış Manço Kültür Merkezi kafeteryası

Caferağa Barış Manço Kültür ve Sanat Merkezine ait olan kafeterya aylık 3 bin 600 TL'ye kiraya verilecek. İhale 3 Temmuz Salı günü saat 14:00'de yapılacak

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Kız Kulesi'nin restorasyonunda son durum ne? Kültür ve Turizm Bakanlığı teknik raporu paylaştı! İşte o rapor!

İstanbul’un simge yapılarından olan Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geçtiğimiz senenin Eylül ayında başlatılmıştı. Son zamanlarda tarihi kuleye kamuflaj uygulaması merakları artırdı. İşte Kız Kulesi'ndeki son durum...

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Eyüpsultan'daki Barış Manço Parkı arazisinin satılması talebi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, İstanbul Eyüpsultan'da yer alan Barış Manço Parkı arazisinin satılması talebini reddetti.

Barış Manço'nun ofisi aylık 20 bin TL'ye kiralık!

Sabah gazetesi yazarı Ömer Karahan bugünkü yazısında Barış Manço'nun ofisinin kiralık olduğunu yazdı. İşte Karahan'ın o yazısı...

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Kahramankazan'da her mahalleye kültür evi inşa edilecek!

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında bulunan ve tüm merkez mahallelere yapılması planlanan Kültür Evleri projesinin ilki için harekete geçildi.

Ankara'da Kültür Evleri projesinin ilk adımı atıldı! 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında yer alan ve tüm merkez mahallelere inşa edilecek Kültür Evleri projesi için ilk adımı atıldı...

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Kahramankazan Mahalle Kültür Evleri için ilk adım atıldı!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un seçim vaatleri arasında yer alan Mahalle Kültür Evleri projesi için çalışmalara başlandı.

4 maddede sitelerde yaşam kültürü!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde yaşam kültürü" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Aşçıoğlu Grubu, Kültür Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı!

İstanbul Kültür Üniversitesi ve Aşçıoğlu Grubu arasında imzalanan protokol kapsamında üniversite, yeni nesil yaşam alanlarını sanatla buluşacak.

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

Barış Manço Kültür Merkezi kafeteryası Haberi

Barış Manço Kültür Merkezi kafeteryası
İlan şöyle;


İLAN

NO: 45/1


Caferağa Barış Manço Kültür ve Sanat Merkezi içindeki Kafeterya 2886 sayılı yasanın 45.maddesine göre açık artırma suretiyle 3 yıllığına 03.07.2012 Salı günü saat 14.00ya ihale yoluyla kiraya verilecektir.


İhaleye katılacakların son başvuru tarihi ihale günü olan 03.07.2012 tarihinden bir gün öncesi 02.07.2012 günü mesai sonuna kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden temin edecekleri ihale dosyasını ihale saatine kadar Belediye Encümeni'ne vermek zorundadır. 


İŞİN TÜRÜ: Kafeterya

AYLIK MUH.BED: 3.600,00TL

GEÇİCİ TEMİNAT: 3.888,00TL

ŞARTNAME BEDELİ: 550,00TL

İHALE GÜN VE SAATİ 03.07.2012 Saat 14.00'da


İSTENİLEN BELGELER 


ŞAHISLAR:


a)Nüfus Cüzdanı Sureti (Muhtardan veya Noter Tasdikli)

b)İkametgah Senedi (Muhtardan) i c) ihale dosyası alındı makbuzu

d)Geçici Teminat Makbuzu

e)Vekaleten temsil edilmesi halinde Noter tasdikli vekaletname ve imza sirküsü 


ŞİRKETLER:


a)Şirket Yetkilisi Olduğuna dair Yetki belgesi ve imza sirküsü

b)Ticaret ve Sanayi Odasından 2010 yılı içerisinde alınmış Ticaret Sicil...