29 / 03 / 2024

bayilik alma sartları

bayilik alma sartları

Özellikle bayilik sistemiyle hızla büyüyen yatak ve mobilya markaları, bu sayede yeni girişimcileri de ekosisteme kazandırıyor. Sektörde faaliyet gösteren dokuz marka, 2020 sonuna kadar 233 bayilik verecek.

Esas Holding şirket alma çalışmalarını hızlandırdı!

Havacılık, perakende ve eğlence, sağlık, gıda, gayrimenkul ve lojistik olmak üzere altı temel sektörde yatırımları bulunan Esas Holding bünyesine yeni şirketler satın alma yönündeki çalışmalarına hız verdi.

Aras Kargo, Austrian Post'un satın alma opsiyonunu reddetti!

Aras Kargo, Avusturyalı ortakları Austrian Post'un, şirketteki payını yüzde 25'ten yüzde 75'e çıkarmak için sundukları satın alma opsiyonunu reddetti.

Mesleki Yeterlilik Belgesi alma süresi uzatılıyor!

40 meslek dalında getirilen mesleki yeterlilik belgesi alma zorunluluğu hem istihdamda sıkıntı yaratacağı hem inşaat sezonunun yoğun olarak çalıştığı yaz döneminde sektöre zarar vereceği gerekçesiyle 31 Aralık’a kadar ertelendi.

39. Yapı Fuarı, Afrika'dan gelen satın alma heyetlerini ağırladı!

39. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'da Kenya, Nijerya ve Mozambik'den satın alma heyetleri ağırlandı. Afrika – Türkiye İnşaat İkili İş Görüşmeleri'nde 35 milyar dolarlık inşaat harcaması gerçekleştirmeleri öne çıkan konular arasında yer aldı.

Güven Satın Alma İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güven Satın Alma İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Hilmi Güven Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde kuruldu.

Mirasçılık belgesi geç alma cezası!

Noterden ya da sulh hukuk mahkemesinden alınan mirasçılık belgesi, kimin hangi oranda mirasçı olduğunu gösteriyor. Peki, mirasçılık belgesi geç alma cezası var mı? Mirasçılık belgesi geç alma cezası nedir?

Ömer Tekin: Zaman ev alma zamanıdır!

Emlak sektöründe yaşanan durgunluk fiyat artışlarını frenledi. Karatay Emlak Satış Sorumlusu Ömer Tekin "Zaman ev alma zamanıdır" dedi.

İnşaat ruhsat alma işlemleri nelerdir?

İnşaat ruhsat almak için öncelikle, belediyeye gerekli belgeler ile müracaat edilmesi ve inşaat ruhsat harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, inşaat ruhsat alma işlemleri nelerdir? İnşaat ruhsatı nasıl alınır?

Tapu randevu alma örneği!

Tapu dairesinde yapılacak gayrimenkul alım satım işlemleri için tapu dairesinden randevu alınıyor. Peki, tapu dairesinden randevu nasıl alınır? İşte tapu randevu alma örneği..

Yabancıların ev alma maliyeti hafifliyor!

Türkiye'de yaşayanların ev alma ihtimali her geçen gün zorlaşırken, artan dövizin etkisiyle yabancıların ev alma maliyeti hafifliyor.

Bizim Evler 6'da avantajlı satın alma modeli!

Ispartakule'nin en büyük yatırımcılarından İhlas Yapı'nın 7 ay sonra teslim edeceği Bizim Evler 6'da avantajlı satın alma modeli başladı.

Bina ruhsatı alma dilekçesi!

Bir arsa üzerinde yapılacak yapılar için öncelikle ilgili kurumdan yapılacak binanın projesi için izin alınıyor. Bina ruhsatı müracaatı gerekli belgeler ve bir dilekçe ile yapılıyor. İşte bina ruhsatı alma dilekçesi örneği..

Bina ruhsat alma şartları!

Bir binanın inşa çalışmalarına başlanılabilmesi için müteahhit kişi veya firmanın yerine getirmesi gereken bazı yasal prosedürler bulunuyor. Peki, bina ruhsat alma şartları nelerdir? İşte gerekenler..

bayilik alma sartları Haberi

bayilik alma sartları

Ekonominin zor bir dönemden geçtiği bugünler kimileri için de yatırım fırsatı sunuyor. Bu ortamda franchise veren markalar girişimciler için bir umut ışığı yakabiliyor. 2018 yılı itibariyle 36 bin üreticinin faaliyet gösterdiği mobilya ve yatak sektöründeki bazı markalar da işte bunu yapıyor. Bir taraftan ihracata yüklenen sektör öte taraftan iç pazarda da büyümeye çalışıyor. Özellikle bayilik sistemiyle sayılarını hızla artıran yatak ve mobilya markaları, bu sayede yeni girişimcileri de ekosisteme kazandırıyor. 

Ekonomist Dergisi'nden Burcu Tuvay haberinde, dokuz markanın, 2020 yılının sonuna kadar 233 bayilik vereceğini belirtti. Bayilik verecek bu markaların bayilik koşullarını araştırdı.

YÜKSEK CİRO HEDEFİ

Yataş Grup, yurtiçinde ve yurtdışında, 355'i franchise olmak üzere toplam 429 adet mağazayla hizmet veriyor. 2019 yılı için hedefi ise 70 franchise mağaza daha açmak. Şirket...