28 / 03 / 2024

beşiktaş icradan satılık villa

beşiktaş icradan satılık villa

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan villa vasfındaki gayrimenkul 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 2 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Beşiktaş'ta 6.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan 3 katlı villa 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 19 Mart 2018 olarak belirlendi. 

Beşiktaş'ta icradan 3.3 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi'nde bulunan villayı 3 milyon 300 bin TL bedelle 11 Eylül günü açık artırma ile ihale edecek.

1940 yılında TBMM'nin hemen yanında 19 bin 700 liraya icradan satılık daire!

1940 yılında Ankara'dan konut almak isteyenler için icradan satılık daire paylaşıldı. TBMM'nin hemen yanında yer alan 3 katlı binanın bir katı 19 bin 700 liraya icradan satılmış.

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Fabrika, marka, büyükbaş hayvan, çiftlik hepsi icradan satılık

Türkiye’de ekonomik tablo kötüleştikçe mahkemelerdeki icra dosyaları da kabarmaya devam ediyor. Fabrikalar, arazileri, konutlar, işyerleri, markalar, patentler büyükbaş hayvanlar ve çiftlikler de icradan satılığa çıkarılanlar arasında.

İstanbul'da 2.4 milyon TL'ye icradan satılık taksi plakası! 

İstanbul'da 34 TFC 73 numaralı ticari taksi plakası 2 milyon 386 bin TL'ye icradan satılıyor...

Blue Lake'de icradan satılık 120 ev ve 11 dükkan!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Blue Lake projesindeki 120 ev ve 11 dükkan icradan satılıyor.

Beşiktaş'ta 12 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul 10. İcra Dairesi Beşiktaş Rumeli Hisarı Mahallesi'nde yer alan dükkanı 12 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Beşiktaş'ta 20 milyon TL'ye icradan satılık lokanta!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Bebek Mahallesi, 1259 ada 137 parselde yer alan turistik nitelikli lokantayı 20 milyon TL'ye satıyor...

Beşiktaş'ta 11.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş Arnavutköy'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 11 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

Ucuza mülk sahibi olmak isteyenlere icradan satılık fırsatlar!

Basın İlan Kurumu tarafından icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanları araştırıyor. İşte icradan satılık fırsatlar...

Beşiktaş'ta 33 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş ilçesi, Arnavutköy mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 33 milyon TL olarak belirlendi.

beşiktaş icradan satılık villa Haberi

beşiktaş icradan satılık villa

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan villa vasfındaki gayrimenkul icradan satılıyor. Satışa konu olan gayrimenkul için  6 milyon 800 bin TL bedel isteniyor. 

Özellikleri : Taşınmaz ana gayrimenkul olarak kayıtlı olup; Tapu kaydında “Arsa” niteliklidir. “Arsa” nitelikli taşınmazın yerinde yapılan incelemede 2 bodrum, zemin, 1 normal ve 1 çekme kattan oluşmaktadır. 2. Bodrum katta kapalı garaj, hizmetli odası, ana mutfak, çamaşırhane, asansör dairesi, kazan dairesi ve ısıtma soğutma gurubu alanları bulunmaktadır. Garaj yanından arka bahçeye çıkış bulunmaktadır. 1. Bodrum katta mutfak, wc, 1 salon ve kütüphane bulunmaktadır. Bu kattan arka bahçeye çıkış kapısı bulunmaktadır. Zemin katta 3 adet ebeveyn banyolu yatak odası ve giriş holü bulunmaktadır. 1 .normal katta salon, oda ve kış bahçesi bulunmaktadır. Çekme katta ise,...