27 / 04 / 2024

Beşiktaş satılık gayrimenkul

Beşiktaş satılık gayrimenkul

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'nde yer alan kargir apartmanı 11 milyon 975 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Beşiktaş'ta 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan boğaz manzaralı daire vasıflı gayrimenkul 7 milyon 840 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Beşiktaş'ta 5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 8 Nisan 2019 olarak açıklandı.

Beşiktaş'ta 4.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 4 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Beşiktaş'ta 3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Beşiktaş İlçesi, Mecidiye mahallesinde yer alan gayrimenkul 3 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Beşiktaş'ta 9 milyon 100 bin TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Beşiktaş'ta yer alan 393,00 metrekare yüzölçümlü villa 2 bağımsız bölümden meydana geliyor. Gayrimenkul 9 milyon 100 bin TL bedelle ihale ediliyor.

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul'da satılık konut fiyatları fırladı!

Son günlerde artan konut fiyatları gündemden düşmüyor. İstanbul'da merkezi bile olmayan semtlerde 2+1 konutların fiyatları 300 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. Beşiktaş ve Kadıköy gibi yerlerde ise eski binalardaki 2+1'ler 700-750 bin TL arasında satılıyor.

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Erzurum'da 40.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam satış bedeli 40 milyon 598 bin 271 TL olarak belirlendi. İhale 29 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Körfez'de 13.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü,  Kocaeli İli, Körfez İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon 914 bin TL olarak belirlendi. 

Kocaeli'de 13.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Körfez İcra Dairesi, Kocaeli İli, Körfez İlçesi, 728 ada, 26 parselde yer alan gayrimenkul 13 milyon 616 bin 368 TL'ye icradan satılıyor. 

Beşiktaş'ta 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan boğaz manzaralı daire vasıflı gayrimenkul 7 milyon 840 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Has Kale İnşaat'tan Ağrı'da 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Has Kale İnşaat Taşımacılık Personel Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ağrı İli Merkez İlçesi Suçatağı Köyü'nde AVM ve yüklenicinin istemesi halinde otel yapımı için koşullu gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor.

Beşiktaş'ta 5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 8 Nisan 2019 olarak açıklandı.

Beşiktaş satılık gayrimenkul Haberi

Beşiktaş satılık gayrimenkul

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'nde yer alan kargir apartmanı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 975 bin TL, geçici teminat bedeli 1 milyon 197 bin 500 TL olarak belirlendi.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığından:

1 - Yukarıda nitelikleri belirtilen Hazine adına kayıtlı taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü" ile yukarıda gösterilen gün ve saatte satışa çıkarılmıştır.
2 - İhaleye iştirak etmek isteyenlerin;
a) Geçici Teminat Bedelinin İstanbul Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğüne yatırıldığına ilişkin Makbuzu veya Banka Teminat Mektubunu (Geçici teminat mektubunun şekil ve içeriğinin 2886 sayılı Kanunun 27. maddesi bu kanun uyarınca yayınlanmış D.İ. Genelgelerinde belirtilen...