25 / 04 / 2024

Bingöl TOKİ İnönü Mahallesi fiyatları

Bingöl TOKİ İnönü Mahallesi fiyatları

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde aylık taksitler 733,15 TL'den başlıyor. Projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Peki TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları ne zaman?

Feyzi Bingöl'den Malatya depremi açıklaması!

Fırat Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, bugün Malatya'da meydana gelen depreme ilişkin, "Bu depremlerin devamı gelecek kaldı ki bu büyüklükteki depremden daha büyüğünü bekliyoruz. Malatya Pütürge ile Kahramanmaraş arasındaki bölgede 6.5 ile 6.7 arasında bir deprem olacak" diye konuşt

Feyzi Bingöl: Van bölgesinde 6'nın üzerinde büyük depremler yaşanabilir!

Jeoloji Profesörü ve Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, dün Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "an bölgesinde olan Çaldıran fayı tektonik olarak aktif fayların olduğu bir bölge, bu bölgelerde her an 6'nın üzerinde depremler yaşanabilir” dedi

Bingöl'deki konutların yüzde 75'i sigortalı!

Bingöl dün akşamdan bu yana belli aralıklarla sallanıyor. Peki Bingöl'deki konutların ne kadarı sigortalı?

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm satışları başladı!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi’nde uygulanan 2’inci Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında satışların başladı...

Bingöl'ün ilave imar planları iptal edildi!

Bingöl Belediyesi, bir önceki meclis toplantısında onanan ilave imar planının iptal edildiğini açıkladı.

Bingöl Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ın temeli atıldı!

Bingöl Belediyesi tarafından ihalesi yapılan "Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap" için temel atma töreni yapıldı

Bingöl’de dördüncü etap kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde hayata geçirilecek Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin dördüncü etabı ihale edildi.

Bingöl'de kaçak yapılara geçit yok!

Bingöl’de İnönü Mahallesi’nde bulunan arsaların üzerine inşa edilen kaçak yapılar Bingöl Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Bingöl’de birinci etap kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Bingöl’de güvenlik soruşturması gerekçesiyle iptal edilen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nin birinci etabı, yeniden ihale edildi.

Bingöl Merkez Hükümet Konağı'nın ihalesi bugün!

İhalesi iki kere ertelenen Bingöl İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yeniden ihale edilecek. İhalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bingöl'ün çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bingöl Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan ihalede 2 etabın yapım işini üstlenen firma ile sözleşme imzalandı.

TOKİ Bingöl 130 konut ihalesi yarın!

Bingöl İli, Karlıova İlçesi Yeşilyurt Mahallesi 130 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Bingöl TOKİ İnönü Mahallesi fiyatları Haberi

Bingöl TOKİ İnönü Mahallesi fiyatları

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde daire fiyatları 140 bin 766 ile 243 bin 590 TL arasında değişiyor. Hemen teslim edilen projede 733,15 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. 


Toplamda 21 adet konutun engelli vataşdaşlara özel satışa çıkarıldığı TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubelerince kabul edilecek. 


Bingöl TOKİ İnönü Mahallesi'nde yüzde 10 peşin ödemelerde 108 ay, yüzde 15 peşin ödemelerde 120 ay, yüzde 25 peşin ödemelerde ise 144 ay vade uygulanıyor. 

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları ne zaman?

Satış işlemlerini ilgili bankanın Temerküz şube Kültür Caddesi şubesinin yürüteceği TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi Konutları başvuruları 24 Aralık ile 31 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek. 


Satış duyurusu için