28 / 03 / 2024

bitexen kripto para

bitexen kripto para

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, Para Dergisi'ndeki yazısında kripto paraların finansal hizmetler üzerindeki etkilerine değindi. İşte Erdem'in o yazısı...

Kripto para kullanım alanları giderek artıyor!

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem Para Dergisi'ndeki yazısında kripto paraların kullanım alanlarına tek tek değindi. İşte Erdem'in o yazısı...

Bitexen'de depremzedeler için Kripto Para Cüzdan Desteği

 Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş depreminin ardından kurum ve kuruluşlardan yardım ve kampanya sağanağaı başladı. Bu kurumlardan biri de  Türkiye'nin en büyük kripto para  borsalarından Bitexen, 10 ili etkileyen deprem afeti akabinde 3 büyük yardım kuruluşu ile iş birliği yaptı.

Kripto para borsalarını neler bekliyor? Yatırımcılar dikkat!

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, kripto para sistemindeki alım satım platformlarına ve kripto paraların geleceği ile borsalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda kripto paralardaki merkeziyetsiz platformları anlattı.

Kripto para sistemindeki merkeziyetsiz platformlar nasıl işliyor?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, kripto para sistemindeki alım satım platformlarıyla ve kripto para sistemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda kripto paralardaki merkeziyetsiz platformları anlattı. 

Kripto para yasası meclise gelmek için gün sayıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kripto para piyasalarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kripto para yasasının da hazır olduğuna, yakında meclise geleceğine dikkat çekti. 

Donald Trump'tan kripto para açıklaması!

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump kripto para piyasasını çok tehlikeli bulduğunu açıkladı. 

Kripto para dolandırıcılıkları soğuk cüzdana talebi artırdı!

Coinoxs kurucularından Can Azizoğlu, kripto para varlıklarının sıcak cüzdanlarda tutulmasının, güvenliğin kripto para piyasalarına bırakılması anlamını taşıdığını belirtti.

BAE kripto para merkezi olmak için görüşmelere başladı!

Kripto para piyasasının merkezi olmak isteyen  Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Asyalı şirketler ile görüşmelere başladı.

Kripto para borsalarının kaptanı ABD mi?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, ABD ve kripto para regülasyonlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda ABD'nin kripto paralara ilişkin düzenlemelerini anlattı. 

Kripto para piyasaları 2022'de toparlanacak mı?

Bitcoin’de son durum ne? Kripto piyasası 2022’de toparlayabilir mi? İşte kripto para piyasasıyla ilgili beklentiler...

Miami ve New York arasında kripto para yarışı!

Kasım'da bir sonraki maaşını Bitcoin üzerinden alacağını duyuran Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, kente yeni kripto para birimi MiamiCoin üzerinden para toplayarak bu konuda lider olmak istiyor.

Hatay'da kripto para operasyonu: 2 gözaltı!

Hatay'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen 23 kripto para üretim cihazı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak toplamda 2 kişi gözaltına alındı.

Kripto para saldırıları büyüyecek!

2022 finansal tehdit tahminlerini açıklayan araştırmacılar hedefli kripto para birimi saldırılarının büyüyeceğini belirtti. 

İran milli kripto para çıkarıyor!

İran Merkez Bankası, ülkeye ait kripto para çıkarmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

bitexen kripto para Haberi

bitexen kripto para

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, Para Dergisi'ndeki yazısında kripto paraların finansal hizmetler üzerindeki etkilerini açıkladı. 

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, yazısına "Günümüzde özellikle finans ve bankacılık sektöründe yer edinmeye başlayan blokzincir teknolojisinin, kullanım alanları ve sağladığı faydalar sayesinde finansal hizmetler için gelecekte çokça tercih edilen bir teknoloji olacağı bilinen bir gerçek" ifadelerini kullnarak başladı.

İşte Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem'in yazısının devamı...

Bu hafta, blokzincir teknolojisinin finansal hizmetleri ne yönde değiştirdiğini ele alacağız. Blokzincir teknolojisi, kripto paralardan daha eski olmasına rağmen finans endüstrisinde önde gelen yenilikler arasında yer alıyor. Blokzincir teknolojisi ile işlemlerin daha hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi, bilgilerin değiştirilemez bir şekilde saklanabilmesi gibi özellikler sektörü daha hızlı, düşük maliyetli ve güvenli bir hale getirecektir.

RİSKİ AZALTABİLECEK ÇÖZÜMLER

Pandeminin de...