29 / 03 / 2024

bolu yıkımları

bolu yıkımları

Bolu'da dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım kararı çıkan binada bulunan iki esnaf, kendilerine verilen sürenin sona ermesiyle birlikte iş yerlerini boşalttılar. Geriye kalan 3 esnafın ise iş yerlerini 24 Mart tarihine kadar boşaltmaları gerekiyor.

İmar yasası mağdurlarından 'Seçimlerden önce yıkımlar durdurulsun' talebi!

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Başkanı İbrahim Hacıoğlu, son günlerde yapı kayıt belgesi ile ilgili yaşanan mağduriyetlere ilişkin açıklama yaptı. Seçimlerden önce yıkımların durdurulmasını talep etti. İşte ayrıntılar...

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

O ilde fay hattı üzerindeki binalar yıkılıyor!

Bolu'nun Gerede ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında fay hattı üzerinde bulunduğu tespit edilen yapıların yıkımları yapılıyor.

Bakanlık resmen duyurdu! Bina yıkımlarında son dakika gelişmesi! 2023'ün sonuna kadar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bina yıkımlarında, akredite kuruluşlardan alınmış "uygun test raporlu" toz bastırma sistemlerinin, 2023 yılının sonuna kadar kullanılabileceğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki yıkımlar Mart'ta tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında kalan son binanın Mart'ta yıkılacağını belirtti.

Kocaeli Cedit'te yıkımlar başladı!

Kocaeli’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar başladı. 

Okmeydanı kentsel dönüşüm projesinde yıkımlar başladı!

İstanbul Okmeydanı'nda vatandaşların uzun zamandır beklediği kentsel dönüşüm projesi sonunda başladı. Proje çerçevesinde gerekli önlemler alınarak yıkımlar başladı. 

Ürdün'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yıkımları için kınama!

Ürdün Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Doğu Kudüs'te gerçekleştirdiği yıkımları kınadı...

BM'den İsrail'e, Doğu Kudüs'teki yıkımları durdurma çağrısı!

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail'e, Doğu Kudüs'teki yıkımları durdurması için çağrı yaptı...

Filistin'den uluslararası topluma yıkımların durdurulması çağrısı!

Filistin Ulusal Kurtuluş Hareketi Fetih'in Merkez Komite Üyesi ve Filistin Sivil İşler Genel Kurulu Başkanı Hüseyin eş-Şeyh gerçekleştirilen yıkımların durdurulması için uluslararası topluma çağrı yaptı...

Trabzon Çömlekçi'de yıkımlar başladı!

Trabzon sakinlerinin uzun süredir beklediği Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde 2. Etap kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı. 

Bina yıkımlarında yeni dönem!

Kentsel dönüşüm ve diğer yıkımları gerçekleştirebilmek için "yıkım işleri müteahhitliği” altyapısı oluşturulacak. Söz konusu altyapı için şu anda taslak oluşturuldu. 

bolu yıkımları Haberi

bolu yıkımları

Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında üzerinde tatrtışmaların devam ettirildiği binada faaliyetilerine devam eden iki esnaf, kendilerine verilen sürenin dolması üzerine iş yerlerini boşalttılar. Zabıta ekipleri gözetiminde iş yerleri boşaltılırken, iş yerlerinin boşaltılmasının ardından Bolu Belediyesi'ne ait bir kepçede dükkanları kullanılmaz hale getirdi. Binada bulunan ve halen hizmetlerine devam eden 3 iş yerlerine 24 Mart tarihine kadar süre verildiği, iş yerlerinin bu süre zarfında iş yerlerinin boşaltması gerektiği ifade edildi. 



Sefa GÜNAY/Bolu Takip...