19 / 04 / 2024

bonus ev hediyesi

bonus ev hediyesi

Garanti Mortgage'dan minimum 50 bin lira konut kredisi kullananlara Bonus'tan ev hediyesi. Garanti Mortgage Genel Müdürü Atay, "Önümüzdeki dönemde, farklı kampanya ve fırsatlarla ev sahibi olan müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kuntay Tarık Evren, Fulya Zenginer'e Milano'dan ev aldı!

Kuntay Tarık Evren, beş aylık hamile eşi Fulya Zenginer'e bebek hediyesi olarak İtalya Milano' da ev aldı.İkili yaz tatillerini Milano'da yeni aldıkları evde yapacak.

Eminevim'den 600 bin liralık ev hediyesi!

Faizsiz Elbirliği Sistemi'nin öncüleri arasında yer alan Eminevim bir vatandaşa 600 bin Türk Lirası değerinde ev hediye etti.

Eminevim'in 30. yılına özel ev hediyesi sahibini buldu!

Geçtiğimiz senenin Ekim ayında, 30. yılına özel olarak hazırladığı ev hediyeli kampanyasını açıklayan Eminevim, Ocak ayında sona eren ve 20 bini aşkın kişinin başvurduğu kampanyanın çekilişini yaptış

Çinli muhtar köydeki herkese ev veriyor!

Çin'in en zengin köyü olan Huaxi Köyü'nün muhtarı burada yaşayan herkese ev ve araba veriyor. Fakat bu ev hediyesi için bir takım şartlar bulunuyor. 

Simge Sağın Beykoz'dan ev aldı!

Ünlü şarkıcı Simge Sağın yeni yıl hediyesi olarak kendine ev aldı. Sağın'ın yeni evi Beykoz'da... 

Garanti BBVA'dan ilk evini alana 300 TL bonus!

Garanti BBVA ilk evini almak için konut kredisi kullanan müşterilerine ev hediyesi olarak 300 TL bonus veriyor. Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, vatandaşların ev ihtiyaçlarına katkıda bulunduklarını söyledi.

Garanti BBVA Mortgage’dan ilk evini alanlara 300 TL Bonus ev hediyesi!

Garanti BBVA, ilk konutunu almak için konut kredisi kullanan müşterilerine 300 TL Bonus veriyor. Kampanya 31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli olacak.

Alanya Belediyesi'nden ihtiyacı olanları ev hediyesi!

Alanya Belediyesi, 82 yaşındaki Fatma Topaç ve engelli oğluyla yaşayan 70 yaşındaki Fatma Kaplan için konteyner ev hediye etti.

ANKAmall'da 20'nci yıla özel ev ve araba hediyesi!

20 yıldır Ankara’da alışverişin kalbi, aynı zamanda sosyal hayatın da merkezi olarak görülen ANKAmall, 20'nci yılına özel ev ve araba hediye ediyor.

Karan Özçivit'e 800 bin TL değerinde hediye ev!

Özbekistan’da bir inşaat firmasının yüzü olan genç kızların sevgilisi Burak Özçivit’e şirketten babalık hediyesi geldi. Firma, henüz bir aylık olan Karan’a 800 bin TL değerinde ev verdi....

Kraliçe Elizabeth'ten muhteşem ev hediyesi!

İlk bebeklerini kucaklarına alacak Prens Harry ile Meghan Markle'a Kraliçe Elizabeth'ten paha biçilemez bir ev hediyesi geldi.

Kanye West'ten Kim Kardashian'a 14 milyon dolarlık ev hediyesi!

Kim Kardashian ve Kanye West, Florida'da milyarderler sitesi olarak bilinen Faena House'taki yeni evlerini gezdi. Rap şarkıcısı Kanye West, 14 milyon dolarlık evi, reality şov yıldızı olan eşi Kim Kardashian'a daha önce hiç göstermemişti.

Yalova’dan ev alana araç hediyesi!

Yalova’da bir inşaat firması, dolar bozdurup ev alacaklara araç hediye edecek. Firma, ülkemize destek olmak için kampanya düzenlediklerini açıkladı.

bonus ev hediyesi Haberi

bonus ev hediyesi

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Garanti Bankası yeni bir ev almak amacıyla konut kredisi kullanan müşterilerinin ev hediyesini, kredi kartı Bonus ile veriyor. Banka konuya ilişkin açıklama yaptı.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre; Mortgage Uzmanı Garanti, 30 Kasım'a kadar Garanti Mortgage'dan minimum 50 bin lira konut kredisi kullananlar, 8 Aralık 2017-8 Ocak 2017 tarihlerinde, Bonus üye iş yerlerinden yapacakları her 100 lira ve üzeri beyaz eşya, mobilya ve yapı market alışverişlerinde yüzde 10, toplamda 250 liraya varan Bonus kazanacak.

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay'ın görüşlerine yer verildi. Murat Atay, "Ev sahibi olurken Garanti Mortgage’ın avantajlı faiz oranları ve kredi seçeneklerini tercih eden müşterilerimize bir ev hediyesi vermek istedik. 1 aydan fazla sürecek kampanya kapsamında...