16 / 04 / 2024

Bornova arsa satışı

Bornova arsa satışı

İzmir 12. İcra Dairesi, Bornova'da bulunan arsayı 7 milyon 350 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 17 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Bornova'da 6.2 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İzmir İli, Bornova Kemalpaşa, Bornova Ergene ve Bornova Kazımdirik ilçelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü toplamda 6 milyon 205 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

Bornova'da 10 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

İzmir İli, Bornova İlçesi, Işıklar Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa toplamda 10 milyon 116 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ'den Bornova'da satılık arsa!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından, İzmir'in Bornova ilçesindeki 143 parsel arsa satışa çıktı. Arsanın satış bedeli 78 milyon TL olarak belirlendi.

Folkart Life Bornova Evleri satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yükseliyor. Folkart Life Bornova Evleri satış ofisi telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

Folkart Life Bornova Evleri satış fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği projede 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. Folkart Life Bornova Evleri satış fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

İzmir Folkart Bornova Life satılık daire!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede lansmana özel avantajlar ile gerçekleşiyor. İzmir Folkart Bornova Life satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Folkart Bornova Life satış ofisi!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede 828 adet daire yer alıyor. Folkart Bornova Life satış ofisi telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

İzmir Folkart Bornova Life satılık konut!

İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilen proje 25 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. İzmir Folkart Bornova Life satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova projesi satılık ev!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova projesi satılık ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Life Bornova projesi 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Folkart Life Bornova İzmir satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Folkart Life Bornova İzmir satış ofisi telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

İzmir Folkart Bornova Life satış ofisi iletişim!

120 ay taksitlendirme sağlanan proje toplam 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. İzmir Folkart Bornova Life satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belrilendi.

Folkart Life Bornova Evleri satılık!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Folkart Life Bornova Evleri satılık daireler 15 Mayıs'ta satışa çıkacak.

Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap arsa satış ihalesi 2. oturumu 18 Mart'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi 2.Oturum tarihini yayınladı.

Boliva Bornova Evleri satılık!

Boliva Bornova Evleri satılık daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yer alan projede toplam 98 adet daireden oluşuyor.

Şile-Ağva bölgesinde arsa satışları tavan yaptı!

Şile - Ağva bölgesinde arsa satışları tavan yaptı. Şile Belediyesi 'nin 1/1000'lik imar planlarını tamamlamasının ardından, arsa fiyatlarının 3-4 misli artması bekleniyor.

Bornova arsa satışı Haberi

Bornova arsa satışı

İzmir 12. İcra Dairesi, Bornova'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsasın satış bedeli 7 milyon 350 bin TL olarak belirlendi. 

T.C. İZMİR 12. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : İzmir İl, Bornova İlçe, 198 Ada, 11 Parsel, ERZENE Mahalle/Köy, Taşınmazın tam hissesi , belediye sınırları ve imar planı içinde, tüm belediye ve kamusal hizmetlerden yararlanan meskün bir bölgede yer almaktadır. Taşınmaz yaklaşık dikdörtgen şeklinde olup düz eğimsiz bir topoğrafik yapısı bulunmaktadır. Üzerinde herhangi bir yapı bulunmamakta olup, boş durumdadır. Ulaşımı kolay ve merkezi noktalara yakın konumdadır. Taşınmaz 1771/1 sokağa cepheli konumda , Ord. Prof. Dr. Muhiddin Erel Caddesine 200 m, izmir çevreyoluna 400 m, bornova anadolu...