29 / 03 / 2024

Bursa Akhisar yatırımları

Bursa Akhisar yatırımları

Bursa Akhisar'da inşa edilen kapalı semt pazarının inşaatı devam ediyor. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kapalı semt pazarının inşaatında incelemelerde bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Bursa Yıldırım'da sağlık yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

Bursa'daki kamu yatırımları meclis gündeminde!

Bursa ilindeki kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bursa'da yabancı yatırımlar arttı!

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "İlk 250 Büyük Firma Araştırması'' ile ilgili konuştu. Burkay, yabancı yatırımların arttığını söyledi.

Bursa dev yatırımlarıyla örnek kent konumunda!

Bursa, 16 yıldır yapılan yatırımlarla dikkatleri çekiyor. Bölgede yapılan örnek çalışmalara bölge örnek kent konumuna geldi.

Bursa Gürsu ve Kestel yatırımları masaya yatırıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 6 ilçenin ardından Gürsu ve Kestel’i de ziyaret ederek, 2 ilçede devam eden ve 2018 yılında hayata geçirilmesi planlanan yatırımları masaya yatırdı

Bursa Büyükşehir 2017 yatırımlarını programladı!

Ulaşımdan altyapıya, tarihi ve kültürel mirastan kırsal kalkınmaya kadar her alanda 2016 yılını yatırımlarla dolu dolu geçiren Büyükşehir Belediyesi, 2017 yatırımlarını da programladı.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya dev yatırımlar!

Daha yaşanabilir ve sağlıklı kent hedefiyle Bursa’da yatırım hamlelerini bir bir gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, ‘Bütünşehir’ uygulamasıyla birlikte ilçeleri de dev yatırımlarla buluşturuyor.

Bursa Akhisar yatırımları Haberi

Bursa Akhisar yatırımları

Bursa Akhisar Belediyesi tarafından inşa edilen kapalı semt pazarının çalışmaları hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, projenin inşaatını inceledi.


Aktaş, "İnegöl'ün geleceğini inşa etme adına şehrin dört bir tarafında çalışmalar, faaliyetler, sosyal kültürel etkinlikler, velhasıl alt yapı ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. Bunda ilçe belediyemizin tüm imkanlan kullanılırken, aynı zamanda tabi Büyükşehir Belediyemizin de çalışmaları var. Bugün de Akhisar, Huzur ve Baykoca Mahallelerimizi yakinen ilgilendiren ve bu bölgenin gerçekten önemli bir toplanma ve buluşma merkezi olacak olan, günümüz Türkiye'sinde de insanlarımızın yoğun bir şekilde kullandıkları Pazar yerimizin inşaatını incelemek üzere bir araya geldik. Şantiyedeki ekiplerimiz, Fen İşleri ve teknik ekibimiz başta olmak üzere yapılan çalışmalarla ilgili kontroller yapılırken, bizler de bu çalışmaları dönem dönem yerinde inceliyoruz. Masal Köyü...