25 / 04 / 2024

bursa evi yanan aile

bursa evi yanan aile

Bursa Tabakhane Mahallesi'nde evi yanan ailenin diğer fertlerinin ise başka bir eve yerleştirildiği ve ihtiyaçlarının temin edildiği belirtildi.

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacak! 

Manavgat AFAD Koordinasyon Merkezi'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacağını açıkladı.

Bursa Osmangazi'de yanmış binanın yıkımı gerçekleşti!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yanan bir binanın yıkım işlemleri gece geç saatlerde gerçekleşti. 

Evi yanan Çılgın Sedat: İBB'nin ayırdığı otelde kalıyorum!

Üç katlı evi yanan şarkıcı Çılgın Sedat, “Şu anda Büyükşehir Belediyesi’nin ayırdığı bir otelde ikamet ediyorum. Rahatınıza bakın dediler. Her yerden insanlar arıyor” dedi.

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Şırnak Valiliğinden evi yanan aileye kira yardımı!

Şırnak Valiliği, 15 gün önce Maden Afet Konutlarında çıkan yangında evleri kullanılmaz duruma gelen aileye kira ve malzeme desteği yaptı.

Mudanya Tirilye Sanat Evi'nde sona doğru!

Bursa Mudanya Belediyesi’nin tarih, kültür ve turizm kenti Tirilye’de yapımı süren “Sanat Evi” projesinde çalışmalar hızla tamamlanıyor.

Bursa'da evi yanan aileye geçici konut tahsis edildi!

Bursa Tabakhane Mahallesi'nde evi yanan ailenin diğer fertlerinin ise başka bir eve yerleştirildiği ve ihtiyaçlarının temin edildiği belirtildi.

Bursa Kebap Evi yurt dışına açılıyor! 

Bursa Kebap Evi markasının Yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı, yurt dışında da şube açacaklarını açıkladı. Cem Helvacı, "İran'a giren ilk Türk zincir restoran biz olacağız." dedi...

Denizli'de evi yanan aileye tadilat yardımı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından yangında evi zarar gören aileye yardım etti. Merkezefendi'de belediye tarafından evin tadilatı yaptırıldı. 

Antalya Büyükşehir'den evi yanan aileye prefabrik ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nde önceki gün çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Cengiz ailesine prefabrik ev ve eşya yardımı yaptı.

Bursa Kebap Evi’nden Birleşik Arap Emirlikleri’ne üç şube! 

Bursa Kebap Evi, yatırım ataklarına Birleşik Arap Emirlikleri’nde üç şube birden açarak devam ediyor. Toplamda 750 Bin Dolar yatırımla Abu Dhabi Deerfields Mall ve Dubai City Walk’ta şube açacak olan Bursa Kebap Evi, Arap yatırımcıların markajına girerek One Stop Khalifa City şubesi için MBI Mubarak

bursa evi yanan aile Haberi

bursa evi yanan aile

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde bir evde çıkan yangında, ayağından zincirlenmiş halde bulunan 10 yaşındaki çocuk itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgilere göre, Bursa Tabakhane Mahallesi'ndeki müstakil bir evde yangın çıktığı ihbarını alan itfaiye ekipleri, yangına müdahale etmek üzere olay yerine geldi. Eve giren ekipler, bir odada ayağından yere zincirle bağlı haldeki Eyüp B. (10) ile karşılaştı. Balta ile zinciri koparan itfaiye ekipleri, küçük çocuğu dışarı çıkardı.

Yangında bir ayağından yaralanan çocuk, Bursa Yenişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, çocuğun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce koruma altına alındığını, evi yanan ailenin diğer fertlerinin ise başka bir eve yerleştirildiğini ve ihtiyaçlarının temin edildiğini belirtti. Çocuğu zincirle bağlayan baba Mehmet B'nin ise gözaltına alındığını belirten Seyitoğlu, olayın takipçisi olduklarını...